Az elmúlt időszakban mindenki értesülhetett róla, hogy rengeteg támadás érte a nemzeti oldalt a Facebookon. Többek között törölték a Kuruc.info, a Betyársereg, a Romantikus Erőszak, a Szent Korona Rádió és a Jobbik Magyarországért Mozgalom csoportját. De azt kevesen tudták, kik azok, akik a dolgok mögött állnak.
Eddig. Íme az oldalak és adminisztrátoraik, akik a magyarság ellen próbálnak uszítani, és szervezetten tüntetik el a nemzeti csoportokat.
Az első helyezett, mely többek között letiltatta a Betyársereget és az SZKR-t: a Rosszabbik.com (az oldal linkje itt érhető el: https://www.facebook.com/rosszabbik?fref=ts) Az egyik adminja itt érhető el: https://www.facebook.com/mario.kapuvari?fref=ts)
Jelenleg a Deres.tv, a Jobbra át, és a Láss tisztán - Képekkel az igazságért nemzeti oldalak letiltására ösztönzik a követőiket.
A második helyezett az Éljünk békében No racism oldal. Ők szimplán a magyargyűlöletükről és kamuposztjaikról híresek. Állandó jelleggel a Jobbikot és híveiket szapulják. (Az oldal itt tekinthető meg: https://www.facebook.com/pages/%C3%89lj%C3%BCnk-b%C3%A9k%C3%A9ben-No-Racism/248051448542668?fref=ts)
A harmadik helyezett a Jobbikbűnözés-nyilasbűnözés. Erről az oldalról nem kell írnunk semmit, a neve mindent elárul. Íme az oldal: https://www.facebook.com/jobbikbunozes?fref=ts Itt meg az adminja: https://www.facebook.com/zsolt.dogi
Ezek után az a kérdés, hogy igaz magyar módjára felvesszük-e a kesztyűt és összefogunk, hogy ezek az oldalak eltűnjenek a Facebookról, vagy lehajtott fejjel elkullogunk. A sikerhez most nem kell az utcára vonulnunk, csupán leülnünk a gép elé és jelentgetni az oldalakat és posztjaikat!
(Olvasóink gyűjtése)
Frissítés: másik olvasónk írja:
A fenti lista szinte teljes egészében fedi az antimagyar Fb-kommandót, csak az a baj, hogy ez a cikk kb. fél estét szerepelt a címlapon, de még így is sikerült 3 szemétládát kilőni közülük. Ha esetleg címlapra tudnátok tenni ezt az írást, megírva kiegészítésként, hogy egy-két sikertelen jelentés miatt még nem kell feladni senkinek, mert a sokadik után szinte mindig engednek a moderátorok.
A listához még hozzátenném ezt az oldalt: https://www.facebook.com/AntifasisztaHalozat?fref=ts
Ezek még keményen benne vannak a jelentgető hadjáratban, ami a nemzeti érzelmű oldalak ellen irányul.
Csatoltam egy fotót is, amin ez a vörös hajú szörny azon örömködik, hogy ő nem szerepel a cikkben, meg hogy őt nem találtuk még meg. Ez a nő betegesen magyargyűlölő, szinte minden antifa menet élén ott trappolt az elmúlt években és megállás nélkül fröcsög (a neten is) minden ellen, ami magyar:

További képek róla és "munkásságáról":
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom