Frissítés: A kórházba szállítást követően életét vesztette Bryce Williams, aki helyi idő szerint reggel 6.45-kor élő adásban lőtte le a WDBJ7 televíziós csatorna riporterét és operatőrét Virginia államban.
Az első hírek még úgy szóltak, hogy egy hajtóvadászat után megölte magát a nigger. Mint kiderült, valóban meglőtte magát, de rendőrségi források szerint nem halt meg azonnal, csak a kórházba szállítást követően vesztette életét.
(Origó nyomán)
2. frissítés: buzi és jehovista
Mint az RT híréből kiderül, az ámokfutó nigger nem csak attól szenvedett, hogy sok a fehér körülötte, hanem attól is, hogy "homofóbok az emberek", ő ugyanis ettől nagyon távol állt, lévén "homosexual African-American".
Zoom
A gyilkolászás előtt azt is leírta, hogy mélységesen felháborította a charlestoni lövöldözés, és Jehova mondta neki, hogy tegye meg, amit megtett...
Zoom
(Kuruc.info)
Korábban írtuk: Megölte magát a virginiai tévéstáb két tagját lelövő férfi, Vester Lee Flanagan - adta hírül a Sky News. Más hírportálok óvatosabban fogalmaztak, azt írták, a gyilkos magára lőtt.
Zoom
A riportert és az operatőrt volt kollégájuk lőtte le egy interjú közben szerda délelőtt. Interjúalanyuk is megsérült, sürgős műtéten esett át, állapota stabil.
A Daily Beast szerint a Flanagan maga is videóra vette a bűncselekményt, és öngyilkossági kísérlete előtt a Twitteren közzé is tette a videót. A Twitter felfüggesztette a profilját.
Itt még elérhető, de hamarosan valószínűleg törölni fogják (viszont mindig lehet friss feltöltéseket találni a YouTube-on, rákeresve pl. a Vester Lee Flanagan névre, LiveLeak-en itt még elérhető):
Egy cenzúrázott változat:
Bár a lap szerint a rendőrség helyi idő szerint fél 12-kor tényként közölte a tettes öngyilkosságát, későbbi hírek szerint Flanagan nem halt meg, de nagyon súlyos az állapota.
Az ok: a fehérek "természetesen" rasszisták voltak...
Zoom
Korábban írtuk: Sokkoló lövöldözést láthattak élő adásban a virginiai WDBJ televízió nézői. Helyi idő szerint szerda reggel egy fegyveres férfi lelőtte a csatorna riporterét és operatőrét, amikor éppen interjút készítettek egy bevásárlóközpontban Monetaban.
Zoom
Később az adásban bejelentették, hogy Alison Parker riporter és Adam Ward operatőr is életét vesztette.
(HVG nyomán)