A röszkei gyűjtőpontról szerda este indult el 200-250 bevándorló Szeged, illetve Budapest irányába, a falu lakott területén végigvonulva. Állítólag az embercsempészek hatására keltek útnak, akik azzal ijesztgették őket, hogy visszatoloncolás vár rájuk Németországban, ha ujjlenyomatot adnak és regisztrálnak hazánkban.
Zoom
Valószínűleg GPS-koordinátákkal is ellátták őket, de akik nem engedhették meg maguknak a drága "taxit", azok szétszéledtek a faluban, és gyalog igyekeztek eljutni a fővárosba. Egy részüket sikerült a rendőröknek bekönyörögni a buszokba, és visszavinni a gyűjtőpontba.
Frissítés: Jobbik-közlemény:
Tegnap este folyamán Röszke polgári lakossága sokkot kapott a falun átzúduló bevándorlók dühöngésétől. A 200-300 fős, türelmetlenné és agresszívvá vált iszlamista bevándorlók feldühödötten, követelőzve vonultak át a településen egészen Szeged-Szentmihálytelekig.
A röszkei lakosok, családok, nők és gyerekek menekültek el a saját otthonaikból, mert a nagy létszámú csoport reakciója kiszámíthatatlanná vált. A rendőrség kapacitása kimerült, a rendfenntartó eszközeiket nem vetették be, és szinte ellenőrizetlenül hagyták a dühös tömeget. Tarthatatlanná vált a helyzet Röszkén és Szegeden. Magyarország semmilyen uniós és nemzetközi jogi lehetőséggel nem tudja már megvédeni önmagát.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom a helyi emberek megvédésének céljából tömegdemonstrációt szervez annak érdekében, hogy a honvédség azonnali bevetésével feltartóztassuk a muszlim megszállókat. Tüntetésünk célja nem csupán egy figyelemfelhívás, hanem egyfajta követelés a jogos hon- és önvédelem megteremtéséhez! Várunk mindenkit jövő hét szerdán 18.00-kor Röszkén, a piac téren!
Tóth Péter
Jobbik Szegedi Szervezete
elnök, önkormányzati képviselő
Korábban írtuk: