Liberális össztűz zúdult egy német önkéntes lánglovagra, amiért úgy döntött: nem hajlandó részt venni az országát megszállók tanyáin kiütő tüzek megfékezésében.
Zoom
A 34 éves tűzoltó, akit egyelőre "csak" Jürgen S.-ként nevezett meg a sajtó, hivatalosan kérvényezte a Szászország-beli Frankenberg hatóságaitól, hogy mentsék fel - nem mellesleg önkéntesen vállalt - kötelezettségei alól, amennyiben illegális bevándorlók rendelkezésére bocsátott épületben üt ki tűz.
A Németország keleti részén lévő  Szászországban jó ideje tartanak tüntetéseket a normálisabb polgárok a hazájukat elözönlő sáskahad ellen. Frankenberg, a tűzoltó - eddigi? - hazája egy mindössze 14 ezres kisváros, de még így is két jövevényszállót varrtak lakói nyakába. A németek egyre bátrabban adnak hangot annak, hogy elegük van a nemzetellenes politikából: csak idén 637 "menekült"szállót ért támadás, ami a 2014-es 199-nek több mint a háromszorosa.Kérését azzal indokolta, hogy a betolakodók által lakott ingatlanokban lehetetlen garantálni a tűzoltók testi épségét. Nyilván nem ez volt az igazi oka, de egy olyan országban, ahol a nemzetellenesek véleményterrorja miatt az emberek már csak otthon mernek őszintén beszélni, érthető, ha próbálja elkerülni a László Petráéhoz hasonló meghurcoltatást - épp elég bátor tett volt ez önmagában is.
De persze így sem úszta meg a náculást: a tűzoltóság azonnal elhatárolódott a fellépésétől, mondván, ez csak az ő álláspontja, és nem felel meg a valóságnak az, hogy a többi kollégája is veszélyben érzi a testi épségét. (Sőt, bizonyára imádják megmenteni a lányaik leendő zaklatóit vagy megerőszakolóit...)
Jürgen S. azóta a liberálisok kíméletlen támadásai hatására visszavonta kérelmét, és elutazott az Egyesült Államokba. Talán ő is menekült lesz a Németország elpusztításán ügyködők miatt, de ő igazi...
(Kuruc.info - The Telegraph nyomán)