Történetünk a következő:
Egy honfitársunk ez év januárjában a jófogás.hu-n látott egy hirdetést, ahol egy illető Nyirő-könyveket (is) kínált eladásra.
Fel is hívta a megadott számot, majd elment a könyvekért Szegedre az előzetesen egyeztetett időpontban, mivel egyéb dolga is akadt a városban. A megjelölt helyen meg is vette azokat.
Már régen feledésbe is merült a vásárlás, hiszen 10 hónap telt el azóta. November 10-én éjszaka, 1 óra körüli időben a következő sms érkezett a könyvvásárló telefonjára:
Te nyomorult református-náci patkány: megöltétek 600 ezer testvéremet, ezért ilyen nulla ez az ország. Ti egy tehetségtelen, halálraítélt nép vagytok! főleg, ha olyan tolvaj patkány áll az élen, mint orbán és hegedűs! Gyáva szar gyilkos banda! Mi fogjuk túlélni!!!
Hihetetlennek tűnik a történet, mégsem az. Mivel januárban abban maradtak a hirdetővel, hogy további hasonló könyvek is érdekelnék, és majd keresik egymást, ha van valami a számára, a számot elmentette, így tudta beazonosítani a küldőt.
Ami érdekes még a történetben, az az, hogy csak pár mondatot váltottak, mások is válogattak a könyvek között, és a ruházata sem volt olyan, amiből bármire is lehetett volna következtetni.
Vagyis aki Nyirő-könyvet olvas, az a hálás galíciai migránsaink szemében "nyomorult, református-náci patkány".
Íme a fényképek az üzenetről. Mint látható, a szegedi zsidó könyvárus telefonszáma 20-288-80-36. Ha valaki esetleg Nyirő-kedvelőként és/vagy reformátusként, netán pusztán magyarként sértve érzi magát, nyugodtan elbeszélgethet vele, elvégre ennyire markáns és őszinte véleménnyel ritkán találkozik a goj, az efféle átkozódások inkább csak családi körben mennek "kiirtottéknál". (De persze ajánlott vigyázni, nehogy a végén a TEV-es zsidó maffia áldozatává váljunk: egy véleményt kulturáltan, - főleg! - fenyegetés nélkül is meg lehet fogalmazni, de amúgy sem célszerű saját számról hívni, a Voiptól kezdve számtalan ilyen internetes lehetőség van.)



(Kuruc.info)