Eddig nem látott felvételeket közölt a Daily Mail brit lap a péntek esti párizsi vérengzésről. A videón látható, hogy a támadó több tucat golyót lő egy étterembe, a vendégek és az alkalmazottak pánikszerűen igyekeznek fedezéket találni. A támadásért valószínűleg Salah Abdeslam a felelős.

Salah Abdeslam, Ibrahim testvére, aki anyja szerint csak stresszes volt
Az étterem vendégei nyugodtan vacsoráznak, amikor hirtelen eldördülnek az első lövések. A támadó az étterem teraszáról legalább harminc golyót lő a helyiségbe. A vendégek és az alkalmazottak azonnal az asztalok alá vagy a pult mögé rejtőznek, többen az alsó szintre menekülnek.
A támadásban az étteremben rejtőzők közül senki nem kapott halálos sebet. Az egyik vendég csak annak köszönhetően menekült meg, hogy támadójának meghibásodott a fegyvere. Egy férfit azonban, aki az utcáról érkezett, hátbalőttek a terroristák, ő életét vesztette.
A felvételen látszik, ahogy az egyik fegyvereses nyugodtan sétál egy AK-47-essel az étterem előtt, további lehetséges áldozatok után kutatva. Valószínűsíthető, hogy a támadásért a huszonhat éves Salah Abdeslam a felelős, a képeken látható terrorista nagyon hasonlít rá.
(DM - Mandiner nyomán)