Az el­múlt napok szele újabb két kirakatembert fújt a minden rendszer kedvence, de a Fidesznek hála jelenleg jogilag egyházi rangban tetszelgő, Hit Gyülekezete nevű zsidóimádó szektába. Elő­ször Zámbó Jimmy leg­idő­sebb fia, Krisz­tián val­lotta meg, hogy lá­to­gatja a magyargyűlölő gyü­le­ke­zet "istentiszteleteit", aztán Gesz­te­si­ Károly színészről írták meg az örömhírt.
Néhány napja a Hit Gyülekezetének idegrángásán istentiszteletén fotózták le az énekest, aki nem tagadta: életét sok tekintetben kilátástalannak érzi, így nagy öröm számára, hogy egy olyan közösséget talált magának, amely hitet és erőt ad neki élete folytatásához.
Zoom
Zámbó Jimmy leg­idő­sebb fia kilátástalannak érzi életét
- A menedzserem egyik ismerőse hívott meg a Hit Gyülekezetébe – árulta el Krisztián a Blikknek. – Nagyon jól érzem magam ott. Nekem tetszik, hogy ilyen nagy közösségbe, egymás kezét fogva énekelünk, és együtt hiszünk valamiben. Eddig csak pár alkalommal voltam, vagyis nem vagyok je­len minden szerdán és szombaton, de azt gondolom, hogy sokkal jobb, mintha elmennék egy kocsmába alkoholt vedelni, vagy éppen drogoznék. Tudom, hogy akadnak, akik kétségekkel fogadják az ilyen istentiszteleteket, de nem érdekel a véleményük...
A legutóbb még egy évre Izraelbe költözni kívánó, alkoholista Gesztesi Károly is nagy lelki, testi válsággal küzd hónapok óta, mondhatni teljes az összeomlás. Édesanyjáról köztudomású, hogy évek óta a Hit Gyülekezetbe hordja pénze nagy részét találta meg a lelki békéjét. Bizonyára Zsuzsa néni biztatása is kellett ahhoz, hogy a Jobbik ellen nyíltan agitáló színész a szekta csapdájában találja magát.
Zoom
Gesztesi Károly és barátja, a Kosher Szilva
A Best magazin értesülése szerint "Gesztesi belső hangot hallott (!), így előkerült a Biblia, ami már gyermekkora óta kedvenc olvasmánya. A lap szerint a Hit gyülekezete segít majd Gesztesinek, hogy a nagy lelki összeomlás után megtalálja önmagát, már csak négy kiskorú gyermeke boldogulása miatt is..."
(Ripost nyomán)