A Habony Árpád kormánypárti háttéremberhez és ibizai bulibáróhoz köthető ingyenes bulvárszemét, a Lokál egy lapon hozza Budaházy Györgyöt és a drogos Juhászt, de ez még nem minden.
Zoom
Mint ismeretes, tegnap tárgyalták Budaházy György és tizennégy társának másodfokú perét a Fővárosi Ítélőtáblán. Az eljárás évek óta folyamatosan feszegeti az Alaptörvény XXVIII. cikkében foglaltakat, az Országgyűlés kormánypárti többsége ennek ellenére elzárkózik a 2006-2010 közötti időszak igazságos rendezésétől. Amit formálisan megadtak a szemkilövőknek, a rendőri vezetőknek (Bene, Gergényi stb.) és a politikai felelősöknek (Gyurcsány, Draskovics stb.), az már szerintük nem jár Budaházynak és a Hunnia-csoport tagjainak.
A Habony Árpádhoz köthető Lokál a mai lapszámában ismételten leleplezte a NER-t. A lap egy cikke már a címében is azt hirdeti, hogy "Kötekedett a bírósággal Budaházy", mintha terheltként ne lenne joga megfogalmazni kifogásait, vagy éppen feljelentéssel élni. A cikk folytatása sem jobb. Hiába mondja ki ugyanis a fentebb már említett Alaptörvény XXVIII. cikkének (2) bekezdése, hogy "senki nem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg", ez nem zavarja a propagandistákat azon törekvésükben, hogy következetesen bűnösként mutassák be az ügy terheltjeit. Ami sokat elárul arról, hogy a közvélemény-kutatások szerint várható Fidesz-győzelem esetén mire számíthatnak áprilistól a Hunnia-ügy érintettjei... De ez már sajnos az elmúlt nyolc év alapján is világos.
Zoom
(Kuruc.info)