Köztudott, hogy mióta úgymond Nyugat lettünk, hazánk lakossága nagy részének ízlését és viselkedését a médiasztárok irányítják, ők szabják meg a "sztenderdet". Most az egyik legismertebb azt mondja: a cigányok rabolnak és hazudnak, ezért jobb kar egyenesre, és: Kitartás, éljen a Nemzetvezető, éljen Szálasi, Sieg Heil!  Méghogy nem létezik asszimiláció... A végén még a Kuruc.infónak tényleg bocsánatot kell kérnie Pákótól? Hihetetlen. Persze, hogy énekesnek siralmas és nem kellett volna csokipéniszt mutogatnia egy 12 évesek által is nézhető műsorban, azt fenntartjuk.
A videó ráébresztett: nem igaz, hogy nem nevelhetőek az otthonról hozottól eltérő szellemiségre fekete vagy barna bőrű bevándorlóink. Tessék csak megnézni, milyen figyelemreméltó előrehaladást értek el a szerkesztők a stúdiójukba látogató Fekete Pákóval, aki nemrégen még a magyarok száját csokifarokkal akarta betömni. Mint az alább látszik, Pákó beszélni "még mindig nem tudni", de egyre szimpatikusabb megnyilvánulásai vannak: korábban kijelentette többek között, hogy vissza kell foglalni Erdélyt, illetve, hogy ő levágná Gusányi (értsd: Gyurcsány) farkát. Most meg ez.

"Kitartás, éljen Szálasi!" - kiáltozta Pákó

A titok nyitja: türelmesnek kell lenni és rámutatni a világ lakosságát sújtó nyomorúság közös rákfenéjére. Amint Pákó némiképpen saját maga számára is meglepően ráébredt, hogy azért nem a nigériai polgárok kezébe megy az olajból származó pénz, mert a zsidók ott is lenyúlják, egyből kiegyenesedett a keze.

Aki nem a saját földjén él, megtanulja, hogy néha több nyelven is meg kell tudnia értetni magát, igy a Kitartás, éljen a Nemzetvezető! és a Kitartás, éljen Szálasi! után ezek német eredetijét is kiválóan és meglepően hamar elsajátította. Bár Pákó hozzátette: van még mit tanulnom...


Kedvenc jelenetünk, amikor új Hitler-pólójával pózol. Mi több, legnagyobb megdöbbenésünkre Pákó megosztotta rajongását Hitler Adolf iránt is. "Én nágyon-nágyon büszke vagyok a Hitlerre, mert legalább ő elmondja, ő elmondja, az oszinteséget... Buszke vagyok rád, Hitler!"  Pákó bevallotta: nem is érti, hogy engedjük a cigányoknak, hogy csoportosan raboljanak, verekedjenek és folyamatosan hazudjanak.
  
Pákó zsidózik, cigányozik, majd kart lendít az Oktogonon - tekintse meg a videót alább! 
 
(Ha nem menne a fenti videó, kattintson ide.)
Kedves olvasóinknak jó szórakozást és nevelési, integrálási képességünkben való hitet kívánunk, ugyanakkor roppant kíváncsiak vagyunk arra, mikor lesz látható a legújabb, a showman által meghatározott divat az utcán és a TV-ben. Ja és izgatottan várjuk a sajtóvisszhangot a kollégák véleményezésével (netán elhatárolódásával, feljelentéseivel meg hasonlókkal) együtt.
Kuruc.info

Kapcsolódó cikkek: