Ezúttal a turulszobor miatt. A Bauer Tamás nevű párt- és fajtárs ugyanis ezzel a címmel tett közzé egy irományt:
Zoom
A lényeg röviden: az emlékművet márpedig le kell bontani, mert fehérterror, holokauszt stb. stb. - szerintük ugyanis erről szól minden magyar emlékmű.
Egy kis ízelítő:
Zoom
(...)
Zoom
(...)
Zoom
Így lett Vágóból kollaboráns megalkuvó, aki zsidó származásúként behódolt a náci gondolkodás elfogadásának (bármit is jelentsen ez):
Zoom
Igen ám, de...
Zoom
Mit is jelent ez? Az, hogy vérszemet kapott a pofátlan zsidó. Ezt érik el a Pokorni-félék minden egyes hason csúszásukkal: nem a remélt "feloldozás" jön, hanem még pofátlanabb követelések, egészen addig, amíg már nem lesz mit lebontani, bezúzni, elégetni stb.
Még a sajátjaikat is kitámadják, Vágó már vonítva magyarázkodik a talmudi agresszivitás miatt. Akárcsak kommunista elődeik-szüleik (oh, azok a jó körömletépések...), ők is bármikor leszámolnának a sajátjaikkal is, ha azok nem elég véresszájúak, nem kellőképpen magyarellenesek... (Persze a gyurcsányista kvízrabbit aligha érheti a túlzott magyarbarátság vádja.)
Zoom
És a végére egy kis bónusz Mik Preston, azaz Felföldi Miklós tollából, csak hogy lássuk, a toleranciát, jelképeik, történelmük stb. tiszteletét követelő zsidók miként viszonyulnak a magyar jelképekhez... Magyarországon:
Zoom
Ő Mik Preston, alias Felföldi Miklós:
Zoom
Forrás: a saját Facebook-oldala
Frissítés: Vágó most már Kuruc-olvasó nyilaskollaboráns is:
Zoom
2. frissítés: mi magunk sem tudnánk jobban szemléltetni...
... hogyan működik a zsidó lelkivilág - már ha lehet annak nevezni egyáltalán. A magyarellenes gyűlölködés rendben van, az arra adott válasz (a kép alján) undorító antiszemita szöveg, zsidózás, nácizmus. Ezek tényleg ilyenek.
Zoom
Kapcsolódó:
Korábban írtuk: