Mindig is távol álltak tőle ezek az eszmék, de érdekes módon, amikor az ital feloldotta a gátlásokat, valahogy mégis ezek jöttek elő... Érdekes, velünk még soha nem fordult elő, hogy az Internacionálét énekeltük alkoholfogyasztás után, és nem is tudnánk annyit inni, hogy például efféle közleményekkel köpjük szemen saját magunkat:
Zoom
Nehogy kiderüljön valami, ami ezt a verziót is borítja...
Korábban írtuk: Újabb fényképen integet Klárának a Jobbik ózdi alpolgármestere
Tétje már nem igazán van a dolognak, Farkas Péter Barnabás ugyanis szépen elbukta az előválasztást, de jól jöhet még a fotó a DK fényképalbumába, Gyurcsány felesége ugyanis Jakabhoz hasonlóan azt nyilatkozta az eset kapcsán: ő elhiszi, hogy ez integetés, nem pedig karlendítés.
Mi pedig csak egy kávét kérünk, mert egyre izgalmasabbnak ígérkezik a jobbikos látogatás a holomúzeumban...
Zoom
Fotó forrása: bennfentes.net
Frissítés: így néz ki egy jobbikos adok-kapok 2021-ben
A kiránduláson részt vett Ózd volt jobbikos alpolgármestere is, Fidrus Péter, aki egy Telexhez eljuttatott fotó tanúsága szerint beállt ugyanoda, hogy szintén integessen kivitelezzen egy karlendítést. Fidrus még azzal is megtoldotta a mozdulatot, hogy ujjával Adolf Hitler bajszát is utánozza:
Zoom
Fidrus Péter 2014-től 2019-ig jobbikos színekben volt alpolgármester Ózdon. (2015-ben ráadásul az év alpolgármestere lett - a szerk.) 2019-től mostanáig függetlenként önkormányzati képviselő, polgármesteri referens, felügyelőbizottsági tag, és közbeszerzési bizottsági elnök.
A zsidó lap szerint egymást fotózta a két politikus. Fidrus egyébként többször is megosztotta volt párttársának karlendítős fotójával foglalkozó cikkeket, és azt írta ki például vele kapcsolatban, hogy
az a városvezető, aki egy hivatalos delegáció élén, egy Holocaust (sic!) kiállításon ”Heil Hitler!„ tisztelgésre lendíti a karját, az nem való a testületbe, megbukott a jó érzésű emberek előtt, s amíg a pozíciójában van, a város jó hírnevét sározza be.
Sőt, rendkívüli ügyrendi bizottsági ülést tartanak, ahol Fidrus beadványát tárgyalják meg. A beadványának célja Farkassal kapcsolatban összeférhetetlenség megállapítása.
A Telex megkereste Janiczak Dávidot, Ózd jobbikos polgármesterét, hogy mit szól a képekhez, illetve a friss, Fidrusról előkerült képhez. Azt válaszolta:
Elítélendőnek tartom, és bízom benne, hogy mindkét személy, akiről ilyen képek kerültek elő, meg fogja tenni a szükséges lépéseket az általuk megsértett közösségek felé.
A kérdésre, hogy nem akarja-e felszólítani lemondásra azt, akiről ilyen kép készült, azt felelte:
Mindenkinek jár egy esély, megvárom, megteszik-e a szükséges lépéseket a megsértett közösségek felé.
Úgy tűnik tehát, Farkas nem egyedül fog elzarándokolni a "Holocaust"-múzeumba.