A linkeket emailben elküldtünk Önnek. Ha rákattintott valamelyikre, felül a kék részbe írja be az összeget, amivel támogatna minket, majd nyomjon a sárga Update total gombra. Ezt követően bal oldalt alul (Don't have a PayPal account?) kattintson a Continue gombra, ahol be tudja írni majd bankkártyájának adatait. Ha ezt a képet látja maga előtt, akkor minden jó:

Töltse ki a mezőket! A fenti képen a mezők sorrendben, magyarul: ország, keresztnév (=first name), családi név (=last name), kártyaszám, a kártya típusa, kártya érvényességi ideje:mm (=hónap, két számmal, pl. 02), yy (=év, két számmal, pl. 12, ha 2012), a kártya hátoldalán található utolsó 3 számjegy (=CSC). Példaként itt van kétféle kártya, ez a három számjegy kell:

A következő adatokhoz viszont lényegében bármit beírhatuk: cím, város, megye, irányítószám (ha nem fogadja el, Magyarország esetén postai kóddal is lehet próbálkozni, pl +36, 36 vagy 0036), tetszőleges (kamu) telefonszám.
Legvégén meg kell adni emailcímünket is.
Miután mindent kitöltött, NYOMJA meg a lap alján található, sárga színű Agree and Continue (egyes böngészőknél és beállításoknál: Review Donation and Continue) feliratú gombot, ekkor ez a képernyő jön be:

Ellenőrizze, hogy az összeg helyes-e, majd nyomja meg a sárga Donate xxx HUF now gombot. Készen is van, támogatása pillanatokon belül megérkezik a Kuruc.infóhoz. Hálásan köszönjük segítségét!
Ugyanakkor előfordulhat, hogy ez a kép jön be:

Ekkor írja be az Ön által választott összeget, majd nyomja meg az Update Total gombot. Utána ld. a fentieket.
Jövőnk az olvasón múlik
Amit ígérni tudunk, az további rendületlen munkánk, a Kuruc.info tradícióit is őrző, a megnövekekedett igényeknek megfelelő hírportál fenntartása. Továbbá természetesen az eddig megszokottnál is több vagy minőségibb hír, publicisztika, videó, fénykép, elemzés és minden, ami kell...
Amennyiben a magyar nemzeti oldalnak lapunk nem fontos annyira, hogy támogassa, úgy helyzetünk nagyon meg fog nehezedni. Hiszen távlatilag nem állhatja a versenyt az évi több száz millióból, vagy milliárdos beruházásokból működő szocionista hírportálokkal anyagi eszközök nélkül. Hansúlyozzuk ugyanakkor, hogy egy átlag cionista lap által eltapsolt törvénytelen pénz tizedéből is versenyképesek tudunk maradni. De nullából természetesen nem.
Köszönjük:
Kuruc.info főhadiszállás
Arizona - Budapest