Eljegyezte az 50 éves Márta Lujza norvég hercegnét Durek Verrett, más néven Sámán Durek, aki "több híres színész guruja", önjelölt sámán – írja a France 24 nyomán a Telex.
Zoom
Márta Lujza maga is érdeklődött az elvont dolgok iránt. Amellett, hogy az alternatív terápiákban hitt, azt állította, hogy angyalokkal kommunikál. A tapasztalatait tanfolyamokon, könyvekben próbálja megosztani a követőivel. A pár kapcsolatát többen bírálták, amiért a hercegné összemosta az üzleti és a királyi életet, például mikor A hercegnő és a sámán című beszédét népszerűsítette.
„Őfelsége, a király és őfelsége, a királynő a legszívélyesebb gratulációjukat küldi, és minden jót kívánnak nekik a jövőben” – írja a Norvég Királyi Ház közleményében.
Zoom
Ehhez gratulálnak (fotók: Tierney Gearon)
A norvég hercegnének előző házasságából már van három lánya. Ari Behn íróval 2016-ban váltak el, a volt férje 2019 decemberében öngyilkos lett.
Zoom
Márta Lujza hercegné korábban lemondott hivatalos címeiről és kötelességeiről, úgy döntött, inkább civil életet fog élni. Az öröklési sorrendben a negyedik helyen áll.