Megszülte gyermekét a nőből férfivá "átoperált" "transzszexuális" amerikai, Thomas Beatie. A BBC információi szerint a 34 éves Beatie vasárnap hozta világra kislányát az Oregon állambeli Bend város kórházában. Amerikai híradások szerint az '"anya", Beatie "úr" és lánya egyaránt jól vannak, egészségesek, legalábbis fizikailag. A gyermek majdani lelkivilágába belegondolni is rossz, a zavart elméjű apja-anyjáéba pedig nem is akarunk. Beatie-nek egyébként "felesége" is van, aki 11 évvel idősebb nála. Szép család lesz ez, éljen a másság!

Inkább a zárt osztályra vitték volna

Thomas Beatie nőnek született, majd férfivá operálták, mert ma lehet istent játszani, ha őrült vagy és van pénzed. A törvény szerint jelenleg férfi - az első a világon, aki állapotos lett. Ami azért történhetett meg, mert amikor Beatie-t átoperálták, akaratának megfelelően csupán a melleit távolították el - meghagyták viszont a többi női nemi szervét.
Ezután tesztoszteronnal, vagyis férfi hormonnal kezelték. Az orvosok szerint ez éppen elég volt ahhoz, hogy mesterséges megtermékenyítéssel egy spermadonortól teherbe essen.

A hülye "feleségével"

"Úgy érzem, nem egy nő, vagy egy férfi vágya, hogy gyereke legyen, hanem az emberé. Én is ember vagyok, és jogom vagy ahhoz, hogy biológiai gyermekem legyen" - mondta a beteg korábban az Egyesült Államokban népszerű tévésnek, Oprah Winfrey-nek (figyelik a kedves olvasók, hogy ma minden deviánsnak és ingyenélőnek kedvenc szófordulata, hogy joga van mindenfélére?), akinek egyúttal 1 millió dollárért, azaz átszámítva csaknem 150 millió forintért eladta gyomorforgató történetét.


Ilyennek teremtette Isten

(Kuruc.info - FH)