Győztünk! Ismét meghátrált Gyurcsány és bandája – ez volt az első gondolatom, mikor bejelentette, hogy szeptember 20-ára halasztják a Demokratikus Charta újjáélesztését.

Aztán filozofálni kezdtem, mit találhatott ki a legsötétebb kormányzati boszorkánykonyhában Gyurcsány, és végül rájöttem. Nem kellett hozzá különleges képesség, és mélyebben sem kellett belegondolnom. Ismét előveszik a cigánykártyát!

Szeptember 6-án egy provokációt szerveznek, nem félelmeteset, senkinek nem kell megijednie, de olyat, amit majd fel lehet használni a gonosz „nácik” ellen. Gondoljunk bele, a buzifelvonulás nemcsak egyszerű magánügy, de magasabb, politikai céloknak van alárendelve, lehet utána szidni a nekik egyre félelmetesebb „szélsőjobbot”!

Kolompár Orbán és csapata lesz a barna bőrű áldozati bárány szeptember 6-án, őket fogja a nagypolitika felhasználni és beáldozni. Ezért alakult meg a cigány önvédelmi mozgalom, melynek vezetője, Kolompár Orbán augusztus 22-én már ott vicsorgott Kecskeméten a Magyar Önvédelemre.

Gyurcsánynak úgy kell a cigánybántalmazás szeptember 6-án, mint egy falat kenyér. A túléléséhez szüksége van egy figyelemelterelő magyar-cigány konfliktusra, ami mögött a politikai elit és a zsidó megszállás meg tud bújni.

Utána szeptember 20-án „jogos nemzeti önvédelemre” hivatkozva mindenkit csatasorba állíthat Gyurcsány! A „jogos nemzeti önvédelem” (Magyar Charta) mögé akar bújni Gyurcsány, ráadásul semmi sem drága neki, főleg az emberi élet.

Ezt tudniuk kell a szervezett csoportokban érkező cigányoknak is, messzire el kell kerülniük szeptember 6-án a Hősök terét. A hazug médiával együtt. Nem tudnánk, de nem is akarjuk a provokátorok biztonságát garantálni. Az ellenállási mozgalom tagjainak pedig azt ajánlom, ha most már van cigány önvédelmi mozgalom, akkor egyetlen erőteljes válaszlehetőségünk marad a szembenállásra: a Magyar Önvédelem!

Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke

2008. augusztus 28.