Néhány olvasónk korábban érdeklődött, miért nem közöltük például az Igazság Menete nevű rendezvény hírét (vagy miért nem számolunk be bizonyos, szerintük nemzeti emberek, csoportok tevékenységéről). Nos, a beharangozót előzetesen közöltük, ám később kiderült, hogy a felszólalók közt a Magyar Gárda elleni koncepciós perben a Gyurcsány-rezsim kezére egy belső használatú videót átjátszó Dósa István is fel fog szólalni, továbbá a III//III-as hálózati spicli (Kovács "Kucu" Géza) vezette MÖM is résztvevő, így az eseményt bojkottáltuk. Sajnálatos, hogy önmagában pozitív kezdeményezések ilyen személyeknek eshetnek áldozatul.
Miután az általunk egyébként kedvelt hungaristák egy csoportja a besúgó Dósát szerepeltette, levettük a beharangozót is - ami kint volt kezdetben, mert nem tudtunk Dósáról és Kucuról.
Mindez nem ízlés vagy személyes szimpátia kérdése: azok a besúgók, spiclik, akik kétséget kizáróan együttműködnek a szocionista rezsimmel, vagyis ez bizonyítható dokumentumokkal, és/vagy (ön)vallomásokkal. Ahhoz képest, milyen állapotok uralkodnak hazánkban, a lista rövid: Kucu, Kiszely István, a Gyurcsányt és Kádárt mentegető, dicsérő, az '56-osokat csőcselékező, az ügyészségen saját bevallása szerint is jelentgető, rágalmazó Spiclicat, a magyar nyelvvel hadilábon álló, hírtolvaj G. Kirkovits István-féle weboldal (egy, ott a mai napig megtalálható förmedvény szerint a Kuruc.infót a rezsim titkosszolgálata működteti) - így hirtelen ők.

Pletykákkal nem foglalkozunk, ezért sem ügynöközünk tömegesen embereket,  eltérően egyes radikálproli, MIÉP-es vagy céldulagyáros mentalitású csoportoktól. Dósa (és köre) a Gárda-perben a hatalom rendelkezésére bocsátott egy szigorúan belső használatú videót, tehát áruló. Ezt bárki ellenőrizheti a peres anyagokban, tud róla a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Vona Gábor is nyilatkozott róla, a besúgó nem is merte beperelni ezért.
Ehhez képest szinte mellékes, hogy Dósa, aki ma hungaristáskodik, korábban, tavaly, tavalyelőtt még miféle hányingerkeltően polkorrekt, szinte balos szövegeket IS nyomott néhány alkalommal cigányokkal kapcsolatban.
A jövőben is minden olyan rendezvényt, szervezetet, weboldalt mellőzzünk, netán lehúzunk, szakkomentálunk, ahol efféle spiclik fellépnek, vagy őket népszerűsítik. Lásd a több besúgót támogató és reklámozó, a Kuruc.infót gyenge makimajom módjára utánzó, téves információk és ostobaságok tömegét terjesztő, mellékesen olykor a Zsidesz szekerét is toló GKI-féle "radikális" weboldalt.
Az "Igazság Menetével" kapcsolatos fenntartásainkat egyébként e-mailben is eljuttattuk a szóbanforgó hungarista csoporthoz, de nem válaszoltak.
Egei Antal - Kurucok