A nemzeti érzelmű és szociális érzékenységgel megáldott fiatalok bajtársi köre, a Hungaria Skins, idén is megszervezi sporttáborát. Az „ép testben ép lélek” mottója alatt megrendezésre kerülő sportesemény kedvcsináló tavalyi beszámolója itt található, alább a tudnivalók az idei táborról.

A Hungaria Skins idén is megrendezi sporttáborát, amelyre ismét várja a tettrekész bajtársakat.
Időpont: 2009. július 10-11-12. (péntek-vasárnap)
Helyszín: Mátraalmás
Programok: túrák, közelharc, erőnléti edzések, történelmi előadások, több kérdés és problémakör kielemzése, átbeszélése.
A sporttábor a már megszokott katonás fegyelemben és bajtársias hangulatban kerül megrendezésre. Káros szenvedélyektől mentes, jó állóképességű NS fiatalokat várunk - nincs cigi, alkohol, kávé!
Az élelmet a Hungaria Skins biztosítja (hideg élelem), elektromos áram nincs, fürdés a hegyi patakban, az ivóvizet a hegyi forrás biztosítja.
Amit hoznod kell: sátor, hálózsák, elemlámpa, csajka, kulacs, evőeszköz, tisztálkodási felszerelés (szappan, törülköző, fogkefe, fogkrém, borotva), sportfelszerelés (sötét, fekete vagy zöld póló, sportcipő, szabadidőnadrág és, ha van, akkor fogvédő, bokszkesztyű), túrafelszerelés (katonai nadrág, bakancs).
Kérjük az érdeklődőket, hogy mihamarabb jelentkezzenek, érdeklődni a részletekről a következő címen lehet: hungariaskins (kukac) gmail.com
(Kuruc.info)