Segítünk a döntésben. Ha azt hiszi, hogy ők magyar érdekeket képviselnek, akkor szavazzon rájuk:
A Zsidesz:
Az Orbán Viktor vezette politikai alakulat már minden jóérzésű, egy cseppnyi sütnivalóval megáldott magyar ember előtt hitelét vesztett politikai alakulat kellene, hogy legyen. Szándékosan hagyták a kormányrúdnál Gyurcsányt, hogy a szakadékba vezesse hazánkat, ígéreteik ellenére még mindig nem kergették el ezt az élősködő bandát. Pókerarccal nézték végig, kisujjukat sem mozdítva, ahogy Fletó átadja a helyét a magyar gazdákat halálba kergető Bajnainak. Hazánk drámai helyzetében még mindig a Jobbik elleni áskálódással vannak elfoglalva, ez nem is csoda, hisz Viktor már megmondta: a tömeggyilkosságokért felelős izraeli zsidófajvédő Likud a testvérpártjuk.
 

A szcientológusok védelmezője
Schmitt Pál: A Zsidesz sportos arca, aki szerint a Jobbiknak egy hely sem járna, ő maga viszont lelkesen szerepel még az NBH szerint is az államra és a társadalomra veszélyes szcientológusok rendezvényein fővédnökként. A nyolcvanas években kommunista sportdiplomata éa MSZMP-s, aki természetesen nem tiltakozott az 1984-es Los Angeles-i olimpia bojkottja ellen sem. Ha úgy gondolja, hogy Magyarországnak az EP-ben is védenie kell a számos államban már betiltott vagy korlátozott szcientológia szekta érdekeit, akkor szavazzon rá.
 

Ön szerint ez normális?
Deutsch Tamás: A Zsidesz liberális arca, Orbán Viktor jóbarátja. Viktorka úgy vette be kormányába 1998-ban a zsidó Tomikát, hogy annak még az egyetemi diplomája sem volt meg. Azóta Tomika szégyenletesebbnél szégyenletesebb cselekedeteket művel, többszörös házasságtörő, gyerekeit apa nélkül hagyja felnőni (bár a gyerek szempontjából lehet, hogy ez jobb is, nem mindenki lenne büszke egy ilyen felmenőre), drogos és elkötelezett zsidóvédő. Szeret együtt tüntetni Gyurcsánnyal és Fodorral (lásd Hollán utca) a magyarok ellen, továbbá (immár ex-) apósát mocskolni interjúban. Ha Ön a zsidók európai védelmét támogatja, s nem például a Délvidéken fizikai terror alatt élő magyarokét, akkor szavazzon a Zsidesz listájára!
 

Cigányvédelem narancsszínben
Járóka Lívia: akárcsak Mohácsi Viktória, ő is cigány, pusztán narancsos kiadásban. Eddig is EP-képviselő volt, bár tevékenységéről nem igazán tudunk beszámolni, mert ilyen nincs neki. Az egyik legtöbbet hiányzó képviselő az európai parlamentben, lelkes cigányfajvédő, a cigánybűnözés és a deviáns purdék fehér iskolába rakásának pártolója. Ha Ön is támogatja a magyarországi cigánybűnözés további erősödését, akkor szavazzon a Zsidesz listájára.

Janó, aki nem tud angolul (sem)
Áder János: Viktorka Janókája: a rossz nyelvek szerint 2002 tavaszán összekapott Viktorral, mert nem tetszett neki, hogy főnöke úgymond túlzásba vitte a hazafiságot. Nos, azóta megbékéltek, minden bizonnyal nem azért, mert Janókánk hazafivá vált volna, sokkal inkább azért, mert megértette Viktor zseniális megtévesztő akcióját, s a Vezénylő Tábornok úr megnyugtatta, minden marad a régiben, nem vesszük be a nácikat. Áder egy mukkot sem beszél angolul, németül vagy bármely más idegen nyelven, mégis az EP-be küldené a Zsidesz. Valamiben nekünk is elsőnek kell lenni, vélhetően az első jelbeszéddel kommunikáló politikust mi fogjuk delegálni. Ha erre akar büszke lenni, akkor szavazzon a Zsidesz listájára.
 

Ilyen fejeket akar látni az EP-ben?
Gyürk András: a Zsidesz ifjúsági szervezetében kezdte, komolyabb eredményei nem ismertek, mivel életében nem dolgozott ő sem, Deutschékhoz hasonlóan a magyarságtól lenyúlt közpénzt fosztogatta. Egy normális, egészséges országban az övéhez hasonló arcberendezéssel bíró személyeket az utcáról fogdossa össze a sintér és elzárja őket a világ, valamint a külföldi turisták szeme elől. Mi pedig az EP-be küldenék őt, hogy ne csak a szomszédos népek, hanem a nyugati leányok is Magyarországon röhögjenek, mikor Gyürk András felbukkan egy-egy híradóban. Ha Ön is azt szeretné, hogy a magyar férfiakat Gyürk Andrással azonosítsák, akkor szavazzon a Zsideszre!
 

A magzatgyilkos bácsi
Surján László: a Zsidesz műkeresztény hangja, az izraelita műhelyt alapító KDNP tagja. Saját magát keresztény-konzervatív politikusként határozza meg dacára annak, hogy szavazataival támogatta az abortusztörvény liberalizációját, azaz a magzatgyilkosságot. A pápa kiközösítette az egyházból az ilyen katolikus politikusokat, de Surján faarccal továbbra is kereszténynek tartja magát. Ha Ön is támogatja a magzatgyilkosságot, akkor szavazzon a Zsidesz listájára!
 
 
 
 
Az MSZP:
Az egykori állampárt utódja. Bármennyire is tagadnák ezt, aki az '56-os forradalmárokba lövető pufajkás Horn Gyulát emelte kormányfői székbe a rendszerváltásnak hazudott gazdacsere negyedik évében, az hallgasson. Horn már az elvtársait sem ismeri meg, a vodka teljesen elvette az eszét és a halálán van. Kovács László hazaáruló volt külügyért száműzték az EU-ba és a beszédhibás Megyó helyett jött Gyurcsány. S ha lehet mondani, minden rosszabb lett. Az MSZP a cionizmus és a kaftánso gyarmatosítók egyik leghűségesebb kiszolgálója, politikusai csak a saját zsebük megtömésével törődnek. Trükkök százainak a bevetésével, naponta hangoztatott hazugságokkal tartják magukat a hatalomban. Ideig óráig még elmegy ez, de lassan el kel jönnie az el- és leszámolás idejének!

A fodrászok rémálma
Göncz Kinga: A rém, a modernkori Magyarország legpocsékabb külügyminisztere. Semmit sem tett a délvidéki és dunaszerdahelyi magyarverések ellen, magasról lesajnálta az erdélyi autonómiatörekvéseket, szó nélkül tűrte, hogy Slota és szlovák elvbarátai naponta töröljék fel a magyarokkal a padlót. Viszont következetesen és anyatigrist megszégyenítő módon védte Izrael, Szlovákia, Szerbia és Románia érdekeit. Elhasznált seprűre emlékeztető frizurája viccek százainak adta az alapját, az Adriától a Gyímesekig, Pozsonytól Nándorfehérvárig. Zsidóbűnözés és Antimagyarizmus rovataink örök szereplője volt, és csak Önön múlik, hogy ez így marad-e. Mi nem szeretnénk. Göncz Kinga volt az első magyar külügyminiszter, aki mindenkit képviselt az égadta világon, csak a magyarokat nem. Ha Ön is támogatja, hogy olyan képviselőnk legyen az EP-ben, aki csak arra jó, hogy kigúnyolják a humoristák, akkor szavazzon a szocionisták listájára!
 

A dagadt sztriptíztáncosnő
Gurmai Zita: Harcos feminista, ami, tekintve egyáltalán nem nőies alakját nem is csoda. Örökre emlékezetes marad az a dobása, mikor a román zászlókat lengető fiatalok előtt ledobja felsőjét. Ha Ön is szeretné, hogy a románok kedvenc politikai sztriptíztáncosnője képviseljen bennünket az EP-ben, ha támogatja, hogy az európai politikusok is élvezzék Gurmai Zita bájat, azt gondolván, hogy ilyenek a magyar lányok, akkor szavazzon a Maszop listájára!
 
 
 
Az SZDSZ:
A modern kori Magyarország történelmének legsötétebb, legaljasabb pártja. Gyakorlatilag ebbe a pártba tömörülnek azok a zsidó vezetők, akik a globálcionizmus nemzetközi vezetőivel tartják a kapcsolatot. A párt húszéves története alatt még egyszer sem tett semmi olyat, amiből a magyar népnek akár a legcsekélyebb haszna is származott volna. A kulturális élet irányításának megkaparintásával szétverték az oktatást, történelmünket száműzték az iskoláinkból és rabszolgamunkára alkalmas fogyasztókat nevelgetnek a magyar gyerekekből. A privatizációnak nevezett szabadrablás élharcosai, a magyar polgárok elszegényedésének legfőbb okozói. Túlzás nélkül állíthatjuk, az SZDSZ és a pártban politizáló zsidók hazánk eltaposandó férgei, élősködő paraziták. Ha minden igaz, akkor holnap véget vethetünk ámokfutásuknak és visszaküldhetjük őket oda, ahova valók: a szemétdombra.

Budapest hóhéra
Demszky Gábor: Mit lehet még róla elmondani, ami az elmúlt húsz év alatt nem derült ki? Gyönyörű fővárosunk, Budapest, az ő irányítása alatt züllött le Katmandu szintjére. A nemzeti rockkoncertek betiltója, viszont lelkes támogatója a melegfesztiváloknak. Budapest kulturális élete az ő korszaka alatt a semmibe veszett, csak a drogpártoló, erkölcsromboló és devianciákat szerető "művészeknek" maradt itt hely. A város vagyona eltűnt, az adóssága megsokszorozódott és még mindig nincs négyes metrónk, holott az oroszok az államadósság fejében már rég megépítették volna nekünk ingyen. Demszkynek a Világbank és az eladósodás jelentette a „szakmailag” megalapozott utat, s mi azóta is úttalan utakon közlekedünk, persze ha a BKV nem megy csődbe a közeljövőben. Ha Ön azt szeretné, hogy egész Európa gyűlöljön minket Demszky Gábor miatt, akkor küldje őt Brüsszelbe.
 

Napjaink leggonoszabb zsidója
Konrád György: A hazai judeocionizmus legpiszkosabb patkánya, pletykák szerint a magyarországi szabadkőműves páholyok irányítója. Mindent, de mindent megtett azért, hogy a magyarságot külföldön lejárassa, rossz hírét keltse. Dühös ellensége mindennek ami magyar és ami keresztény. Lelkes zsidó fajvédő, a Szombat nevű cionista szennymagazin állandó szereplője. A diktatúra éve alatt úgy tudott „ellenzéki” lenni, hogy közben Nyugat-Európában utazgatott, amerikai egyetemen tanított. Az esernyős idióták Demokratikus Chartájának egyik alapítója, aktív szerepet játszott a kommunisták újbóli hatalomszerzésében, a „náci magyarok” kép terjesztője itthon és a nagyvilágban. Izraeli-magyar kettős állampolgár, igazi akasztófára való példány.
 

Nem, sajnos nem körözési fénykép
Mohácsi Viktória: Nomen est omen, a neve eleve arra kötelezi, hogy újabb vészt hozzon ránk. A mi pénzünkből eltartott, legismertebb magyarországi cigányfajvédő. A magyarok legyilkolásának hű pártolója, nem mulaszt el alkalmat, hogy ne inzultálja verbálisan a „náci” magyarokat, miközben magában jókat nevet kirabolt, összevert, meglincselt nemzettársaink látványán. Szerinte Marian Cozma önmagát gyilkolta meg, felfogásának alapja, hogy a magyaroknak folyamatosan fizetniük kell a cigányoknak és nem szabad meggátolni a retkeket abban, hogy bűnözzenek. A cigányság egyik szellemi vezére. Ha Ön is úgy gondolja, hogy nekünk kell eltartani a bűnöző cigányhordákat, akkor szavazzon Mohácsi pártjára, hadd jöjjön egy újabb vész a magyarokra. Maga a luvnya ugyan már nem szerepel a listán, visszalépett, de pártja ugyanolyan.
 
 
Az MDF:
A kommunista diktatúra utolsó éveiben magukra találó nép értelmiségieket tömörítő mozgalomból kialakult párt. A magyar érdekeknek gyakorlatilag az első perctől hátat fordított, s az államadósság további törlesztésének vállalásával gyakorlatilag elsőként dörgölődzött a bankárdinasztia ülepéhez. Aktív részesei és ennélfogva bűnősei a rendszerváltást kerékbe törő kerekasztal tárgyalásoknak, az ő felügyeletük és az Antall József által vezetett MDF-kormány alatt menthették át vagyonukat a kommunisták és kerülhették el a felelősségre vonást. Bűnei az SZDSZ bűneivel vetekednek, talán súlyosabbak is, hisz mai napig szeretnek nemzetiszínű köntösben hazudozni. Akárcsak a másik Antall-tanítvány, Orbán Viktor.

A bajszos terminátor
Bokros Lajos: neve egybeforrt a magyarságot szinte ledolgozhatatlan hátrányba hozó csomaggal, ami polgártársaink millióinak hozta el az elszegényedést. A középosztály gyilkosa, most magát e réteg védelmezőjeként feltüntető hazug és korrupt párt listáján indul. Közgazdasági diplomájának eredete rejtély, saját bevallása szerint egy dél-amerikai egyetemen szerezte, ám itt a nevét sem hallották még. A nagytőke hazánkbeli helytartója, a folyamatos kiszipolyozást biztosító gazdasági modell képviselője. Közönséges csaló és rabló, cellában a helye.
 

Habsburg György
Habsburg György: Az atlantista, a háttérhatalmak iránt mélyen elkötelezett Habsburg Ottó leszármazottja. Esetében igaz, hogy az alma nem esik messze a fájától. Nem véletlen, hogy a magyar politikába az MDF-en keresztül lépett be. Az úri gőg, az elcseszett rendszerváltozás és az atlanti hatalmak feltétlen kiszolgálójaként funkcionáló családi vállalkozást már mindenki otthagyta, ám Gyurika rajtuk keresztül próbál érvényesülni a világpolitikában. Fejformája ékes bizonyítéka annak, hogy a Habsburgok körében divatos rokonházasságokból idióták születnek. Elég ha megtekinti az alábbi képet.

Önmagáért beszél ez a kép
 
Ha ilyeneket akar látni Brüsszelben, ha azt akarja, hogy idióták és neoliberális gazemberek telephelyének tűnjön Magyarország, akkor szavazzon az MDF listájára.
A fentiek közül kifelejtettem Szájer Józsefet. Mentségemül szolgáljon, hogy ki az aki őt hosszabb ideig észben tartja? Itt van:

Buzi, zsidó és ifjan Trockijra hasonlított
Szájer József: A Zsidesz uniós arca, ha lehet így fogalmazni, az Orbán-kormány alakulásától kezdődően mélyült el a kontinentális politikában, ám rossz nyelvek szerint a hímneműek hátsó felében is szeret elmélyülni. Vagy azt szereti ha az övében mélyülnek el? Fene se tudja, s nem igazán érdekes, ám az annál inkább figyelemre méltó, hogy Jocika számtalanszor ígérgette, hogy nem fogják megszavazni Románia uniós csatlakozását, ha nem adják meg a románok az autonómiát Székelyföldnek. Aztán persze megszavazták, hogy Románia csatlakozzon az EU-hoz és semmit sem kértek érte cserébe. Amúgy érdekes gyerek ez a Szájer. Amilyen nagy hangorkánnal ítélte el itthon a Zsidesz a Zuschlag-féle mutyikat, annyira csendben vette tudomásul, hogy Jocika az okirat-hamisításért körözött Kállai Krisztiánt alkalmazta titkáraként. Ez a nyíltan buzi Kállai Krisztián egyébként Zuschlag titkára volt azelőtt. Így találkozik a két nagy párt csápja, bocsánat az egyik fallosza a másik ülepével. Ha Ön is azt szeretné, hogy a magyar belpolitika legfőbb kérdése annyiból álljon, hogy a két párt közül melyik álljon a farok kedvezőbb végére, szavazzon a buzi Szájer Józsefre!
 
Ha nem akarja, hogy Izrael döntsön az Ön sorsáról, szavazzon rájuk:

Morvai Krisztina

Szegedi Csanád

Szima Judit, egy igazi rendőrnő

Balczó Zoltán
(Kuruc.info, Florian Geyer)