Kedves Bajtársaink, Tisztelt Olvasók!
Az alábbi cikkre, az Önök "zaklatására" sajnos ismét szükség van, mert a szükséges fedezet még nem áll teljes mértékben rendelkezésre. Köszönet azoknak, akik fontosnak tartották, hogy akár egy-két száz forinttal, de hozzájáruljanak fejlődésünkhöz és fennmaradásunkhoz.
2009 augusztusától szerverparkunkat tovább fejlesztjük, megkezdve a felkészülést a vélhetően az eddiginél is több honleány és hazafi szemét vonzó 2010-es évre.
A folyamatosan növekvő érdeklődés, az immár több százezres olvasótábor mind nagyobb adatforgalmat generál, és állandóan új követelményeket támaszt velünk szemben. Önöknek jogos elvárása, hogy a jobboldal vezető hírportálja gyorsan betölthető és naprakész legyen, szolgáltatásaink is zökkenőmentesen működjenek, és továbbra se szenvedjenek hiányt csak vagy elsőként általunk közölt anyagokban sem.
Mindez természetesen növekvő kiadásokkal is jár, s fenntartási-működési költségeinknek most csupán egy szeletére irányítanánk rá figyelmüket. Megjegyzendő, hogy a Kuruc.info egy garázsból indulva, teljesen alulról szerveződve, pártpénzek nélkül, totális ellenszélben úgy vált a nemzeti oldal első számú orgánumává, hogy éves költségvetése például a szakmányban hazudozó vezető antimagyar gyűlöletoldalénak (Index) ma is csak mintegy 1%-a.
Vagy említhetnénk az MSZP-SZDSZ-es kormánytámogatással a zsebünkből kihúzott összegekből, 2 milliárd (!) forintos alaptőkével tavaly indított, majd egyedi tartalom híján megszűnt Zoom.hu nevű lapot. Bár olvasottsága a sok bulvár és pletykahír ellenére rmeg sem közelítette a Kuruc.infóét, reklámbevételük a cionista haveri kapcsolatoknak köszönhetően 312 millió forint volt egy év alatt. Nyilván pénzmosással egybekötve, hiszen munkatársaik nem kapták meg utolsó fizetéseiket sem, de akkor is jó példa annak szemléltetésére, hogy a piacról papoló szocionisták mennyire nem üzleti, hanem sokkal inkább faji és ideológiai alapon hirdetnek. (Lásd itt.)
Főszerverünk következő egyéves költsége 2268 euróra (jelenlegi árfolyamon mintegy 628 ezer forintra) rúg, ha például a nekünk megfelelő dán Easyspeedy cégnél bérelnénk (reméljük, nem kell magyarázni, hogy a betiltásunkra törő rezsim alatt Magyarországon miért nem bérelhetünk szervereket), míg különböző funkciókat ellátó mellékszervereink összesen körülbelül évi 450 ezer forintba kerülnek, árfolyamtól függően. A végösszeg 1-1,1 millió forint, avagy körülbelül 5 ezer dollár vagy 4 ezer euró/per év.
Miután igazán nagy tőkeerejű (multi és egyéb) hirdetőink, szponzoraink egy magyar rendszerváltásig továbbra sem lesznek, szívesen fogadjuk bajtársaink, olvasóink adományait, akik eddig is átlagosan 20-25%-át adták össze kiadásainknak.
Alulról építkező lapunk sikere ezen túlmenően nem kis részben az Önök levelein és információin alapult és alapul.
Együtt kezdtük, folytassuk is így! Már havi 400, évi ötezer forintos adományával is csodát tehet.
Amennyiben a támogatási lehetőségekről kér információt, kérjük, "Szerver" vagy "Támogatás" tárggyal írjon a szerk (kukac) kuruc.info címünkre.
Köszönjük!
Kuruc.info főhadiszállás
Arizona - Budapest
2009. július 14.