Tel-Avivban a férfiak szexuális tehetetlensége ellen tüntettek az Előjátékért Mozgalom aktivistái. A Kármel piac zöldséges és gyümölcsös standjai közötti zsúfolt útvonalakon a hölgyek angol- és héber nyelvű táblákon, illetve hangos megafonnal követelték a szexuális kielégüléshez való alapvető joguk tiszteletben tartását. 
Az igen elszántnak tűnő tüntetők angol nyelvű transzparensének fölirata: 4play or 4get it ! (Foreplay or forget it! = Szexuális előjátékot vagy felejtsd el!), míg a héber nyelvű így szólt: משחק מקדים זה לא מושג כדורגל (Az előjáték nem a labdarúgásban használt fogalom!) 
A standosok közül néhány férfi beszólt az elégedetlenkedő hölgyeknek, például ezt: „Esténként hullafáradtan érkezünk haza, és nincs már erőnk arra, hogy kielégítsünk benneteket.” 
Mihál, az egész Izraelre kiterjedő Előjátékért Mozgalom szóvivője a Háárec című lap tudósítójának a tüntetés helyszínén elmondta: Azért vonultak ki Izrael legforgalmasabb piacára, hogy fölhívják a nagyközönség figyelmét, mennyire elhanyagolják partnereiket az izraeli férfiak. 



„Elérkezett az ideje annak, hogy a nők követeljék azt, ami nekik jár. A hölgyeket ki kell elégíteni, akárcsak a férfiakat. Ezt merik jogegyenlőségnek nevezni? Nem véletlen, hogy héberül a jog (zehut) ugyanúgy z betűvel kezdődik, mint a f...sz (zájin)”, mondta a Háárecnek a 24 éves kielégítetlen szóvivő. 
Morvai Krisztinának végül ebben az ügyben igaza lesz. Mint ismert, néhány héttel ezelőtt az izraeli héber nyelvű sajtó is fölháborodottan arról cikkezett: az Európai Parlament jobbikos képviselője azt javasolta a vele heccelődő zsidó közéleti embereknek, hogy „az ő gyalázása helyett inkább az aprócska metélt farkincájukkal játszadozzanak szabadidejükben”. 
S amint erről a Kuruc.info is beszámolt, Izraelben a rögtön antiszemitizmusként értelmezett „metélt” jelző mellett leginkább a lebecsmérlő kicsinyítőképzőn ütköztek meg. Mit ad Isten, most maguk az izraeli nők álltak elő egyértelmű vádaskodással. 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info