Sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben az oly hirtelen a nyakunkba szakadt "sertésinfluenza"-járvánnyal és a gyógyítására gyanúsan hamar előállított, hatalmas profitot fialó oltóanyaggal kapcsolatosan. Hiszen még egy olyan elismert, tekintélyes személyiség is, mint Dr. Leonard G. Horowitz (az egyik vezető amerikai egészségügyi szakértő, számos kiváló könyv és tanulmány írója) hasonló következtetésre jutott (egy Sherri Kane nevű újságíró segítségével).

Dr. Horowitz ügyvédei útján el is juttatta bizonyítékait az FBI részére. (A beadvány itt olvasható.) A dokumentumból kitűnik, hogy a "sertésinfluenza" vírusát egy New York-i székhelyű biotechnológiai cikkeket és gyógyszereket előállító óriáscégek urai szabadították rá az emberiségre, és ugyanezek a sötét gazfickók lennének felelősek a világméretű hisztériakeltésért, melynek célja, hogy minél több szerencsétlen embertársunk oltassa be magát az úgynevezett oltóanyaggal. Amely viszont - hangoztatja Dr. Horowitz - roppant veszélyes, komoly mellékhatásokat (például bénulást) okozhat, sőt, elősegíti a járvány terjedését. Édesanyja éppen egy sertésinfluenza elleni oltás következtében vesztette életét 1976-ban.
"David Rockefeller Wall Street-i érdekeltségei, számos médiamogul, mint Rupert Murdoch, Morton Zuckerman, Thomas Glocer és a New York-i székhelyű Federal Reserve Bank igazgatótanácsának egykori elnöke, Jerry Speyer is részesei ennek a globális népirtásnak" - írja a szókimondó Dr. Horowitz az FBI-hoz eljuttatott dokumentumban.
A továbbiakban leszögezi: "Ezek az emberek, akik a Partnerség New Yorkért program védőbástyája mögött végezték tevékenységüket, ellenőrzik a biotechnológiai kutatásokat a Földgolyó legnagyobb részén. És ugyanez az érdekkör szinte kizárólagos befolyással rendelkezik az úgynevezett fősodratú médiában, így képesek hatalmas reklám- és propagandakampányt kifejteni cégeik termékeinek népszerűsítése és a gyógyszermaffia céljainak előmozdítása érdekében" - fejtegeti Dr. Horowitz. Aki másokkal együtt azt is tudni véli, hogy a Larry Silverstein irányítása alatt álló cégbirodalom áll a 2001. szeptember 11-i merényletek hátterében éppúgy, mint ahogy a mostani H1N1-féle hisztéria felkorbácsolásában is kulcsszerepet játszott. Silverstein érdekeltségei ezer szállal kötődnek a gyógyszermaffiához, az egész bűnszövetkezet hátterében pedig nem más, mint David Rockefeller áll - véli a neves egészségügyi szakember.
"Ha ezek az emberek képesek voltak majd' 3000 ártatlan férfi és nő legyilkolásában közreműködni 2001. szeptember 11-én, akkor el lehet képzelni róluk, hogy nem fogják sajnálni azt a több millió áldozatot, akik a mostani járvány következtében életüket vesztik" - közölte Dr. Horowitz. "Remélem, bizonyítékaim hatására sikerül sok millió életet megmenteni, és egyre többen sürgetik majd Obama elnököt, követeljen hivatalos vizsgálatot a genocídium ügyében" - tette hozzá.
Perge Ottó
(Forrás: http://justgetthere.us)