Olvasónk írása.
Kedves Kurucok!
 
Küldök néhány részletet korabeli magyarországi újságokból, amelyek tökéletes cáfolatai a holomesének.
Az első három kép A reggel c. lap 1945. április 16-i számából való.
Fejléc:



A másodikon látható a szám 4. oldalán elhelyezett felhívás a gyémántházas reklám felett, melyben közlik, hogy ezrével (megj.: tehát tömegesen) érkeznek vissza a deportáltak, akiknek a mítosz szerint már rég halottaknak kellene lenniük.



A harmadik képen látható, hogy többek között miért is özönlenek vissza. A szám 8. oldalán alul jelent meg a hír, hogy színházalapítási láz tört ki a fővárosban. 1945 áprilisában. Vajon kik értek rá ekkor ilyesmivel foglalkozni? Hát azok, akik ugyanezen az oldalon arany, ékszer, perzsaszőnyeg adásvételét hirdették.



A negyedik és ötödik kép az Új élet c. zsidó lap 1945. december 11-i számából való.



Az ötödik képen látható cikk első kolumnája egy igen meglepő kiemelt mondatot tartalmaz: "Deportáltak tömegei sínylődnek még mindig táborokban."



Hoppá! 1945. dec. 11-én még tömegesen tartózkodnak a táborokban azokból, akik közül - mint az előbb láthattuk - áprilisra már tömegek tértek vissza az országba. De egyébként meg már mind régen halottak, mert megszívták a gázt... (Ezek a tömegek adják majd a kékcédulás választások aktivistáit is egyébként.)
 
A hatodik és hetedik kép bónusz, a Haladás című újság 1945. október 1-jei bemutatkozó számából.



A hetediken látható részlet a 8. oldalon megjelent cikkből, melynek címe: Hiteles részletek a "treblinkai pokol" történetéből.



Ez a moszkvai Internacionále Literátur cikkének átvétele, melyet maga a nagy Vaszilij Groszman, a Vörös Hadsereg zsidó haditudósítója, komisszárja írt, aki egyébként valóban közvetlenül a harcoló egységek után járt a különböző helyszíneken, és persze hazudozott is rendesen.
Viszont szenzációs, amit itt írt. Treblinkában több százezer embert öltek meg a gonosz nácik. Ez még náci viszonylatban is borzasztó nagyságrend, amely mögött messze elmarad Majdanek, Auschwitz, Mauthausen. Vagyis százezres nagyságrendű halott Auschwitzban Groszman szerint sem volt.


Szegény holodogma... Neked lőttek - írja olvasónk, mi pedig kiemelünk még két újabb gyöngyszemet a holokauszt-ipar egyik legelső terméséből. Csak hogy nyoma maradjon annak, hogyan kiáltotta lelövetése előtt a harcos kommunista kisfiú: "Sztálin majd bosszút áll!"


(Folytatása következik)
Kuruc.info
Kapcsolódó: Holokamu-dosszié