Saját, kábelen és műholdon terjesztett tévécsatorna nyilvántartásba vételét kérte a médiahatóságtól Gyárfás Tamás, a Nap-kelte "producere" (közpénztolvaj zsidó médiacápa), aki emellett már működő adóval is tárgyal. Az általa tervezett "közszolgálat" a Párt-keltéhez hasonlóan hitközségi lesz.
"Több vasat tartunk a tűzben" - mondta, megjegyezve, első számú forgatókönyve az, hogy a vele egy hónapja szerződést bontó Magyar Televízióban "győz a józan ész", amely egyet jelent a jogszerűség helyreállításával, és a közmédium igényeihez igazított reggeli műsora visszatérhet az MTV képernyőjére.
Arra az esetre, ha ez nem történhet meg, már tárgyalnak egy - megnevezni nem kívánt - műholdas csatornával arról, hogy nekik készítenének műsort, ám ha a körülmények kedvezőbbek, akkor új, önálló televíziót indítását sem zárja ki - közölte.
Gyárfás Tamás közlése szerint ebben "jelentős távolságot tartanának a politikától", és akár azzal is megelégednének, hogy annak jelenléte pusztán a hírblokkokra szorítkozzon (Teljesen hihető állítás egy Gyárfástól - a szerk.)
Mint mondta: eddig másfél tucat, a Nap-kelte készítésében szerepet vállalt kollégát keresett meg, hogy közreműködnének-e az új produkcióban, és a többek között Aczél Endrét, Friderikusz Sándort, Juszt Lászlót, Lakat T. Károlyt és Verebes Istvánt is magában foglaló kör egyetlen tagja sem utasította el ezt. Az csupán puszta véletlen, hogy az említettek nem szingalézek, hanem 99%-ban zsidók. De azért kirekesztésről ordibálnak... Mert ugye azt le lehet írni, hogy olaszok, meg ukrán maffia. De a zsidókat zsidóknak nevezni, botrány!
(MTI nyomán)