Mi a teendő, ha az ember megevett részegen egy egész tál cseresznyét magostól, s ennek következtében székrekedése lett?
Fel kell tolni análisan egy kalapácsot, az majd összetöri a magokat, és minden rendben lesz - legalábbis így gondolta egy román atyafi.
Hogy miért látható két kalapács a hasában? Mert az első nem teljesítette a feladatát, így még egyszer próbálkozott.
Az esetet a Pro TV nevű kereskedelmi televízió mutatta be, megszólaltatva a főszereplőt is (aki azonban csak egy törülköző alól volt hajlandó a kísérletről beszámolni).

- Székrekedésem lett a magos cseresznyétől, ezért bedugtam egy kalapácsot, hogy törjem össze a magokat - magyarázta az oltyán.
Az eljárás viszont nem bizonyult sikeresnek, veszi át a szót a riporter, ezért emberünk arra gondolt, megismétli azt. Cérnát kötött tehát egy újabb kalapácsra (ez utóbbit már nyél nélkül használta), és azt is feldugta magának. A cérna azonban elszakadt, a kalapácsfej pedig felcsúszott a hasába.
Arra a kérdésre, hogy sikerült ezt a mutatványt összehoznia, mikor meglehetősen sok gyógyszert forgalmaznak a gyógyszertárak erre a problémára, azt válaszolta, részeg volt, majd egy kis szünet után

hozzátette: ha óvatos, akár újabb kalapácsokat is fel tudott volna helyezni magának.
A hülye román három napot élt együtt a két kalapácsfejjel, mígnem rosszul lett, kórházba szállították, és egy hosszú és nehéz műtét után kiszedték belőle a két vasdarabot.
És ezek követelték Erdélyt a civilizáció nevében, a római kultúra őrzőinek nevezve magukat.
Alább látható az esettel foglalkozó híradórészlet:
 
 
Kuruc.info - olvasónk segítségével Ziua - ProTV nyomán