A "dalocska" refrénjének
legszalonképesebb része
A Megtaláltuk a Jézust trágárul gyalázó ratyikat címmel frissített figyelemfelkeltő értekezésünk kapcsán tegnap megkeresett az egyik kereszténygyalázó "zenekari" tag hozzátartozója, aki közölte velünk, hogy a fiúk ma már szégyellik magukat a felháborító "alkotásért", jó lecke volt, amit megtanultak, és bizonyára nem felejtenek el. Nem mellesleg az volt a kérése, hogy ezek tudatában távolítsuk el a meggondolatlan fiatalok adatlapjait, és jelezzük népnevelési hajlamokkal rendelkező olvasóinknak: megtörtént a jobb belátásra térés.



A szóban forgó vizsgálati eredmény

Közöltük vele, hogy örvendezünk minden magába szálló, megbántott testvéreinket megkövető léleknek, ezért hajlandók vagyunk teljesíteni kérését, amennyiben maguk az elkövetők kérnek bocsánatot, nem pedig egy, a testi épségüket féltő kishúg iparkodik.
Alább olvasható a levelük:

Tisztelt Kurucolvasók, Rendszergazdák és Keresztények!
Ebben a nyílt levélben fordul Önökhöz az M2S csapata az elmúlt napok incidensei miatt. Bocsánatkéréssel tartozunk mindazoknak, akiket a zenénk karácsonyi számával megbántottunk. Mind a portál olvasóinak, mind a működtetőinek, de legfőképp a keresztényeknek.
Mentségünkre legyen mondva, a szám nem akart senkit se megbántani, de sajnos, saját hibánkból eredendően, megtörtént a baj. Olyan fordulatot vett, amibe mi sem gondoltunk bele teljes egészében.
Tudnotok kell, hogy mi csak három fiatal barát vagyunk, és a zenélést is csak hobbiszinten csináljuk. Nekünk semmilyen célunk nincs ezzel. Nem kívánunk magunknak sem lemezkiadót, se semmit. Épp ezért mi még álmunkban sem gondoltunk volna, hogy egy apró szám miatt ekkora felfordulást okozunk. Mélységesen sajnáljuk a történteket!
Rájöttünk, hogy egy ilyen dolog semmiféleképpen nem lehet vicc vagy gúny tárgya. Nekünk nincsen bajunk semelyik vallással, és azok gyakorlóival sem. Tettünket teljes mértékben megbántuk! Magam és barátaim nevében biztosíthatok mindenkit, hogy még egyszer ilyen nem fog előfordulni.
Fogadjátok őszinte bocsánatkérésünket!
Hogy szavainkat alátámasszuk, az általunk hozzáférhető összes M2S-anyagot levettük a világhálóról.
Üdvözlettel,
az M2S csapata:
-Markó Martin
-Varga Ákos
-Balatinácz Alex