Ebben a cikkünkben a retusált, photoshopos választási plakátokat fogjuk összegyűjteni, mindig alul lesz a legfrissebb kép. Az utcán lévő, pl. festékszóróval korrigált, feliratokkal ellátott eredeti plakátok egy másik cikkünkben találhatók meg.
Már a korábbi választások alkalmával is nagy sikernek örvendett hasonló sorozatunk, akkor sok tucat plakátot tettünk közkinccsé. Az interneten máris kering 1-2 módosított MSZP-s plakát, alap grafikai elemeket tartalmazó psd-k, van néhány erőtlen kezdeményezés ezzel kapcsolatban (pl.: Reakció, Subba, Vote-o-shop, Mandiner), mi szeretnénk nagyobb lökést adni az alkotóknak. A psd-ket némileg átalakítva és módosítva közzéteszünk néhány alapanyagot, megkönnyítve ezáltal a kivitelezést.
Íme két eredeti MSZP-s plakát, csak hogy lássuk, hogyan néz ki:


A psd-ben lévő szélesség 475 pixel, ezen kérjük, ne változtassanak, mert csak ekkora képet tudunk beilleszteni. A logónkat hagyják rajta a plakáton a bal alsó sarokban (ez a réteg legyen legfelül, hogy egy esetleges profilkép se fedje el). A műveket a szerk(kukac)kuruc.info címre várjuk, a tetszetősebb plakátokat kirakjuk majd A kampány előrehaladtával megjelennek majd az MDF-es, fideszes és talán szadeszos plakátok is az utcákon, örömmel vesszük, ha valaki Önök közül megrajzolja ezeknek az alapjait és elküldi a psd-t nekünk.
Sok sikert kívánunk!
Kuruc.info szerkesztőség
Máris sok alkotás érkezett, nem győzünk válaszolni a rengeteg beérkező levélre, ezért ezúton köszönjük mindenkinek. Kirakjuk azokat, amelyek elnyerték tetszésünket, alul a legfrissebbek.



Már megint a szélsőségesek:



















Ez kivételesen nem olvasónk alkotása. Kép: Mandiner




















Mivel már több képet nem akarunk ebbe a cikkbe rakni, ezért az újabb photoshopos plakátok egy új cikkben, ide kattintva érhetők el.