Magyarországon és a Kárpát-medence magyarok lakta területein magyarságuk, elveik és politikai ellenállásuk miatt meghurcolt hazafiak, tüntetők, újságírók, munkavállalók, jóakaratú, a nemzetért tenni kívánó emberek válnak megalázó és embertelen hatósági intézkedések áldozataivá. 
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány által működtetett Szolgálatra a folyamatos jogvédő munka során egyre nagyobb teher nehezedik. Naponta találkozunk olyan jellegű ügyekkel, ahol személyeket vagy szervezeteket kifejezetten azért ér jogsérelem, mert a magyarság érdekében és a jelenlegi nemzetellenes rendszer ellen küzdenek és markáns véleményt képviselnek, érdekvédő és érdekérvényesítő tevékenységet fejtenek ki. 2002 júliusától napjainkig sok ezer embertársunk békésen ünnepelve vagy demonstrálva esett áldozatul olyan súlyos jogtiprásoknak, amelyek tragikus következményeit a Szolgálat nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező munkatársai számtalan esetben sikerrel orvosoltak.
A Nemzeti Jogvédő Alapítvány Szolgálatának tagjai ezt az áldozatos és felelősségteljes munkát minden állami és külföldi támogatás nélkül végzik. A Szolgálat működését és ezáltal a jogsértést szenvedett honfitársaink védelmét a szolidáris magyar emberek jó szándékú adományai biztosítják. Minden adomány a nemzeti szolidaritás igaz nemes példája, amely jogvédő munkánkhoz érdemi segítséget és ugyanakkor biztatást is ad.
Kérjük, hogy az SZJA 1%-ával Ön is adjon további lehetőséget a Nemzeti Jogvédő Alapítványnak!
Jogvédő munkánk eddigi eredményei bizonyítják, hogy érdemes!
Adószámunk: 18446081-1-05
Tisztelettel kérjük, hogy támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ával a Nemzeti Jogvédő Alapítványt, hogy továbbra is hatékony jogi segítséget nyújthassunk azoknak akiket a magyarság érdekében kifejtett tevékenységük miatt emberi jogi jogsérelem ér. Köszönjük!
Dr. Zétényi Zsolt elnök
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvezető
Munkánkról, tevékenységünkről a honlapunkon részletes ismertetés található. 
(nja)