Az MSZP-s politikusokkal együtt vadászgató Semjén Zsolt KDNP-elnök nem erőlteti meg magát a kampány idején sem: múlt héten egy egzotikus vadászatra ment Afrikába - értesült vadászati körökből a Kuruc.info.
Semjénnek nem ez az első ilyen botránya: 2004-ben részt vett öt szocialista (köztük Hagyó Miklós) és négy "ellenzéki" parlamenti képviselő közös vadászatán, melyet egy húszmilliárd forintos vagyonnal rendelkező maffiózó szervezett (politikai kapcsolatait ápolandóan). Akkor válogatás nélkül, nagy értékű vadakat is elejtve vadászgatott a nagykoalíciós társaság, holott erre nem volt engedélyük, ezért a rendőrség eljárást is indított (fejleményéről nem tudunk, szívesen vesszük olvasóink nyomozását az akkori ügyben).
Tömjén Zsolt egyébként álszenten vélekedik a vadászatairól: "A Vértes hegységhez, a gánti és csákberényi területhez köt a legtöbb régi-új vadászélmény. E hihetetlenül túlfeszített életstílus mellett, amely a politika sajátja, a vadászat, az erdő, a vízpart, egyszóval a természet nyújtja számomra a lelki-szellemi és fizikai feltöltődés lehetőségét: a vad elejtése tulajdonképpen csak másodlagos." Hihetetlenül túlfeszített életstílusról beszélni nagyfokú pofátlanság a KDNP elnökeként, hiszen kényelmesen lavírozik a Fidesz farvizén, önállóan nem meri megmérettetni magát az elvtelenné vált, saját arculat nélküli párt.
Rákay Fülöp - Kuruc.info