Nick Árpád (Iron Jaw) Guinness-rekorder erőművész, hazánk és a világ egyik legerősebb embere.  57 éves és "rokkant"nyugdíjas.
Négyszeres Guinness-rekorder:
-1997-ben Balatonfüreden egy 234 tonnás katamarán hajót 11 méterre,
-2002-ben egy Boeing 737-es, 60 tonnás repülőgépet,
-2004-ben egy 309 tonnás komphajót,
-2010-ben 100 embert hintókon, foggal húzott el.
Nézzünk egy példát, mire is képes egy rokkantnyugdíjas ma Magyarországon:
 
 
Vajon a postást is hasonló mutatvánnyal szórakoztatja, amikor hozza a segélyt? Nick Árpit ugyanis hivatalosan évekkel ezelőtt leszázalékolták "gyenge szíve" miatt.

Amikor ezt a mutatványt csinálta, akkor már rokkantnyugdíjas volt, kapta a segélyt
"A hetvenezer forintos rokkantnyugdíj mellé nagy segítség volt a néhány tízezer forint, amit egy-egy show után kaptam. Ám jóval többször mentem iskolák, óvodák, állatotthonok és nyugdíjasklubok javára jótékonysági célból szórakoztatni, csupán tapsért, mosolyért. Elmondhatom, hogy nem csak a pénzért vállaltam a fellépéseket, lelkileg is szükségem volt a közönség szeretetére" - nyilatkozta Nick Árpád.
Az erőember a Blikknek elmondta: nem érzi úgy, hogy jogosulatlanul vagy etikátlanul venné igénybe az állami támogatást, állítja: tényleg beteg. Úgy véli, nem az ő szégyene, hogy a kevés rokkantnyugdíja mellé kénytelen volt haknikat vállalni egészsége kockáztatása árán is. Ráadásul gyakran vállal jótékonysági fellépéseket óvodák, állatotthonok javára.
Igazán szívfacsaró történet... Szívbetegként több tonnás járműveket húzogat:

Hollik Péter - Vastagbőr blog nyomán