Frissítés a cikk alján.
Az alábbi cikket (képeket) csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlom!
Én sosem értettem, mi visz valakit arra, hogy testét gyakorlatilag végérvényesen "módosítsa", vágja, fesse, csonkítsa. A hányinger fog el, amikor szembe jön velem egy olyan punk az utcán, akinek akkora a fültágítója, hogy a mobilom is beleférne.
A neten egyre népszerűbbek a különféle eszement alkotások (vagy inkább a média erőlteti egyre jobban ránk), ezeket gyűjtöttem össze, amolyan szelektív hulladékgyűjtésnek is nevezhetnénk ezt a cikket.
Ha már a hatalmas, undorító fültágítóról beszéltem feljebb, mutatok is egy súlyos esetet kezdésnek:

Ez már nem pici fülcimpa
Ennek a fickónak a Humor-rovatban lenne a helye (vagy a Lipótmezőn fehérköpenyesek között):

S hogy mi lesz azzal, aki megunja a fültágítót? Hát úgy-ahogy össze tudják varrni, ha nem nyúlt meg túlságosan, persze a nyoma megmarad:

Nem csak a nyomorék emósok vagdossák magukat. A legújabb őrültség a hegtetkó. Itt nem festéket használnak, hanem kivágják a bőrt, a seb hegesedéssel gyógyul, ez "rajzolja ki" a mintát. Két kép ennek készültéről, frissiben:


És amikor "meggyógyult":

Ugye, milyen gyönyörű? Apuci büszke lehet rá! Itt egy másik hegtetkó:

Itt pedig egy durva videó, hogy hogyan készül egy ilyen:
 
 
A "művészek" kitalálták, hogy néhány disznót is kifestenek unalmukban:





Itt egy másik hegtetoválás, gyönyörű, nőies kivitelben:

Egy kis bőr kiegészítő:

Az alábbi két képen látható agyamputált pedig azt élvezi, hogy a bőrénél fogja fellógatják. Szerinte "fantasztikus érzés" a lebegés:

Ez maximum akkor lenne jó, ha a horog végén Gyurcsótány volna.

Egy másik szépség, volt SZDSZ-szavazó, ma biztosan az LMP-ben utazik. Mágnest neki!

Valaki a nyelvét vágja ketté, hogy kígyóhoz hasonlítson:

Fültágítás és a műtét:

A nap szépe:

És a párja:

Egyeseknek a fültágító már unalmas és többre vágynak. Vágassuk ki a porcot a fülünkből, hogy mindenki minket nézzen a buszon!

"Füled érjen bokáig":

További hulladékok:


"Tündefülek":

Nem vicc, XXI. századi technológia: a fültágító egyben hallókészülék (a nagypapának jól mutathat!):

Na erről beszéltem az elején, amikor azt mondtam, hogy egy mobil beleférne egyesek fülcimpájába. Ez a majom a reggelijét szokta szállítani benne:

A képeket nem pusztán az elrettentés szándékával tettük közzé. Nem titkolt célunk a fiatalság jobb irányba történő terelése. A felvételeken igazából érzelmileg labilis, esetenként komolyan sérült egyének láthatók, akiknek minden bizonnyal jó okuk van a világgal szembeni lázadásra, a társadalommal szemben érzett csömörükre.

Nem áll szándékunkban ezen jogukat elvitatni, ám a forma nem biztos, hogy az ő céljaikat szolgálja. A deviancia, a destruktív viselkedésminták, mint a lázadás fegyverei, nagyjából a hippikorszak idején elvesztették valódi funkciójukat, és ugyanolyan termékké váltak, mint a Coca-Cola vagy a wc-papír. A lázadás-ipar lényege, hogy a rabszolgalét ellen potenciálisan fellázadókat lázadás címén destruktív magaviseletre ösztönözze, így véve elejét az életerős, valódi alkotóerővel és szellemi képességekkel rendelkező ellenállás kialakulásának.
Lázadni - meglátásunk szerint - ma már a lázadás ellen kell. Azaz, ne idd el az agyadat, ne drogozz, maradj hűséges párodhoz, házasodjatok össze, és neveljetek fel négy gyereket. Ez ma a "lázadás", mert a világ mai vezetése nem ezt támogatja.
Próbáljátok csak ki, meglátjátok, hirtelen mekkora ellenség lesz belőletek. Sőt, ha nagyon jól művelitek a fentieket, még nácik is lehettek.
Hollik Péter, Florian Geyer- Kuruc.info
(A képek többsége a Testmódosítás blogról való)
Friss: Egy olvasónk küldött néhány képet a félresikerült beavatkozásokról, komplikációkról azzal a nem titkolt céllal, hogy minél több ember kedvét vegye el a fültágítók és extrém pírszingek használatától.