Különböző adatokkal frissítettük a cikket a személyeknél. Köszönet annak a hat olvasónknak, akik információikkal segítették a Kuruc.infót!
Legalább féltucat ember mellett két kisgyermek halálát okozták a cég vezetői, akiknek csak a profit számított. A "szakértők" megmagyarázták: minden biztonságos volt, ők nem tehetnek a katasztrófáról, meg különben is: a lúgos vörösiszap nem veszélyes...


Bakonyi Árpád - "Árpád jómunkásember"...
Kétméteres (!) iszapár döntötte romba Devecsert, a környezeti kár óriási. A tragédia előre látható volt, a gát ugyanis már régóta szivárgott. De vannak, akiknek nem az emberek biztonsága számít, csak a saját zsebük.
Bakonyi Zoltán és Bakonyi Árpád - utóbbi a 28. leggazdagabb magyar
Bakonyi Árpád közvetlenül már nem vesz részt a cég irányításában. Ő az, akit az SZDSZ-es patkány, Fodor Gábor környezetvédelmi miniszterként egyik legelső lépéseként Környezetünkért díjjal tüntetett ki - ezt csak azért jegyezzük meg, hogy tudjuk, honnan fúj a szél. A Napi Gazdaság által a leggazdagabb magyarokról összeállított listán Bakonyi Árpád és családja idén a százfős mezőnyben a 28. helyen található, 16,5 milliárd forintos vagyonra tett szert az alumíniumból.
Ma Bakonyi Árpád Zoltán nevű fia viszi a céget, aki az Indexnek magyarázta bizonyítványát a katasztrófa helyszínén.

Bakonyi Zoltán


A katasztrófa után kérdezi Bakonyi Zoltánt a sajtó
Bakonyi Zoltán tehát a cég vezetője. A MAL Zrt.-ben 30% tulajdonrésze van a Bakonyi-családnak.
Friss: Bakonyi Árpád az alábbi számon érhető el: 06-30-2375-903. A botrány kirobbanása után már nem ő, hanem egy nő (hozzátartozó, titkárnő) veszi fel a telefont, de nyugodtan üzenhetünk a Bakonyi-klánnak ezen a számon. Szeretetünket az éjszakai-hajnali órákban is kifejezhetjük és SMS-t is küldhetünk, az biztosan célba ér.
A MAL Zrt. titkárságának száma, ahol Bakonyi Zoltán is elérhető: 06-88/522-435. A nap 24 órájában várják a hívásokat. Voipos telefonról egyszerű regisztrációval ingyen és névtelenül hívható a vezetékes szám.
(A fenti személy egyszer-kétszer való felhívása semmilyen törvénybe nem ütközik, ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis kellemes beszélgetésre - pláne ha az érintett közszereplő -, amennyiben nem fenyegetünk, és nem utalunk semmilyen erőszakra. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonló programok a voipszolgaltato.lap.hu-n, melyek segítségével mobilt normál áron, vezetékest pedig sokszor ingyen hívhatnak a világ bármely pontján, névtelenül). 
2009-es cégadatok:
Dr. Bakonyi Zoltán (an.: Wache Mária), 8220 Balatonalmádi, Budatava u. 1.
Dr. Bakonyi Árpád (an.: Aczél Zita), 8220 Balatonalmádi, Budatava u. 1.
2008-as cégadatok:
Dr. Bakonyi Árpád (an.: Aczél Zita), 1022 Budapest, Bimbó út 4.
Tolnay Lajos - 21. leggazdagabb magyar
Gyurcsány Ferenc volt üzlettársa.

Tolnay Lajos

Sajttáj a katasztrófa után

A Napi Gazdaság összeállítása szerint a tulajdonosok közül Tolnay 23 milliárd forintos vagyonával a 21. leggazdagabb magyar.
A MAL-ban 40 százalékos tulajdonrésze van.
Friss: Tolnay Lajos privát mobilszáma: 06-30/943-5251. Köszönjük meg, hogy ingyen iszappakolással kényeztették a helyieket! Ha ki van kapcsolva, próbáljuk később vagy küldjünk SMS-t. Sajtóügyekért Németh Andrea felelős, az ő száma: 06-30-235-0435.
2009-es cégadatok: Dr. Tolnay Lajos (an.: Bota Mária), 1026 Budapest, Kelemen László u. 10.
Vállalati emailje: tolnayl@mal.hu
Petrusz Béla - 28. leggazdagabb magyar

Petrusz Béla
A cég első vezérigazgatója, Bakonyival osztozik a 28. leggazdagabb magyar címen, ugyanis mindketten 16,5 milliárdos vagyonnal rendelkeznek, amit nyilván tisztességesen gyűjtöttek össze.
A 2000-ben átalakult, ma Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt.-nek tehát ők a fejesei.
Olvasónk talált egy másik képet is:

A csoportképen Tolnay Lajos, Petrusz Béláné, Szabó Zoltán festőművész
és Petrusz Béla egy kiállítás megnyitóján
Friss: 2009-es cégadatok: Petrusz Béla (an.: Uhlárik Erzsébet), 8000 Székesfehérvár, Rekop u. 9. A 2008-as adatoknál pedig ez a cím szerepelt: 8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 23.
Mobilszámát továbbra is várjuk!
Vállalati emailje: petruszb@mal.hu
További cégadatok:
MAL Zrt. - 1012 Budapest, Logodi u 34/B.,
Dr. Tolnay Lajos (an: Bota Mária) vezető tisztségviselő (igazgatósági tag), 1026 Budapest Kelemen László u. 10.
Petrusz Béla (an: Uhlárik Erzsébet) vezető tisztségviselő (igazgatósági tag), 8000 Székesfehérvár Gyümölcs u. 23.
Dr. Bakonyi Zoltán (an: Wache Mária) vezető tisztségviselő (igazgatósági tag), 2083 Solymár, Kökörcsin u. 49.
Martin Rümmelein (an: Krista Rümmelein Ficker Krista) ) cégvezető, DE 91083 Buersdorff, Buchenweg 21.; 8000 Székesfehérvár Bártfai utca 67/B.
A felügyelőbizottsági tagok adatai:
Pataki Zoltán (an: Wolf Aranka) 3527 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 2.
Tyuskay Ágnes (an: Zelizi Anna) 4028 Debrecen, Lugossy utca 8.
Fekete Ferencné (an: Molnár Ilona) 2049 Diósd, Muskátli utca 13.
Pad Ferenc (an: Kleinhans Mária) 8400 Ajka, Hunyadi út 24.
Székely Jenő (an: Molnár Irén) 8300 Tapolca, Kossuth utca 60.
Várjuk a gazemberek adatait
Akik joggal követelnék a fenti három ember felelősségre vonását, azoknak azt szokták mondani: "Az önbíráskodás rossz dolog, bízzuk a dolgot a független magyar bíróságra!"

Minél több profit - ez lett az eredménye
Azt sajnos mindannyian tudjuk, hogy mi szokott lenni a "független bíróság" ítélete... Ma Magyarországon megszokhattuk: nincsenek felelősök. Illetve majd találnak, valami alsó- vagy középbeosztásban lévőt, aki elviszi a balhét. A fő felelősök pedig nyerészkednek tovább. Általában ők azok, akiket a média védeni szokott, akiknek nagyon fontosak a személyiségi jogaik...
Nos, a Kuruc.info köp ezeknek a gazembereknek a személyiségi jogaira. Várjuk szerkesztőségi címünkre a lakcímüket, otthoni és mobiltelefonszámukat. Képeket, bizalmas adatokat, mindent közzéteszünk.
Kuruc.info főhadiszállás
(Info: Index, HírTV)
Kapcsolódó: