Két jegy fogyott csütörtökig Fekete Pákóra és társaira, így elmarad a szombati siófoki jótékonysági koncert a vörösiszap-károsultak javára - írja a Sonline.
Ideg-összeroppanással kórházba került Both Zoltán, a bulvármédiából ismert vadállatbefogó, a jótékonysági koncert ötletgazdája és szervezője. – A siófoki kórházból a kaposvári pszichiátriára akartak küldeni mentővel, de én ezt saját felelősségre megtagadtam – mesélte kálváriáját csütörtökön a lapnak Both Zoltán, aki a napokban szembesült vele: nem fogynak a jegyek, így le kell mondania a rendezvényt. Ma délelőtt ezt meg is tette.
A mérges skorpiókkal üvegkoporsóba fekvő Both Zoltán győzte meg "celebbarátait" a siófoki jótékonysági koncertre, melynek a bevételét a vörösiszap-katasztrófában fedél nélkül maradtaknak szánta. Fekete Pákó, Krisz Rudi, a Kerozin, Josh és Jutta, valamint Nick Árpád lépett volna fel.
– Óriásit csalódtam – folytatta a vadállatbefogó. – Több százezer forintot tettem az előkészületekbe a saját spórolt pénzemből, mert úgy gondoltam, kapjanak valamit a siófokiak, és segítsünk is a rászorulókon. Többen figyelmeztettek, hogy a siófokiakat nem lesz könnyű megmozdítani, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire. Nagyot csalódtam bennük. S akkor nem elég a bajom, a fellépők egy része a gázsiját kéri tőlem, ami egyfelől jogos, hiszen nem az ő hibájukból marad el a koncert.
– Krisz Rudi és a Kerozin viselkedett igaz barátként, ők megértették, hogy ez mégiscsak egy jótékonysági rendezvény lett volna, és hogy én nem egy szervezőiroda vagyok, a saját pénzemet tettem kockára – tett hozzá. – Ők ketten azok, akik nem követelőznek, a többiek igen. Én meg belerokkantam. Előbb az ideggyógyászaton kötöttem ki, majd a gyomrom ment tönkre, persze, hiszen napok óta egy falat sem megy le a torkomon. Egyszerűen nem értem, hogy mi volt a baj. Fekete Pákóékat kedvelik a fiatalok, hiszen a tévében is nézik őket. Nagyon megbántam, hogy belevágtam. Nemrég kerültem Siófokra, nem voltam tisztában a helyi viszonyokkal. A spórolt pénzemen elmehettem volna nyaralni is a barátnőmmel, a maradékot meg elvihettem volna személyesen a károsultaknak. Soha többé nem vágok bele ilyesmibe Siófokon!
(Sonline nyomán)