Megirigyelhette Kiszel Tünde saját magáról és lányáról, Donatelláról készített naptárát Deutsch Tamás: a fideszes politikusról is készült ugyanis kalendárium - írja a Blikk.


A 2009 júniusa óta EP-képviselő Deutschot is felakaszthatjuk a falra: a fideszes politikus egy ötoldalas 2011-es naptárt készített magáról. A képviselő a címlapon még öltönyben pózol, belül azonban már kolbásztöltős, avatós, szalagátvágós és sörivós is van. A naptár belső oldala csupán négy lapból áll, a hónapok hármasával szerepelnek egy-egy oldalon.
A naptárból nem készült ezer darab, és a lap úgy tudja, megrendelni sem lehet. Talán a volt feleségei kapnak csak belőle.
(Blikk nyomán)
Olvasónk írja:
A fenti cikketekre szeretnék röviden reagálni.
Ami Deutsch Tompika "celebnaptárát" illeti, a Blikk információi erősen hiányosak, valamint a darabszám tekintetében sem fedik a valóságot, mivel Hódmezővásárhely közel 20.000 háztartásába kézbesítették ki az elmúlt hétvégén.

Számoljunk csak egy kicsit. Nagyon szerény számítás szerint is minimum 500 Ft/db - nagyon jó minőségű alapanyagra, profi nyomdaipari eljárással készült -, tehát 20 000 x 500 = 10 000 000 Ft plusz postaköltség, ami méretből adódóan további kb. 4.000.000 Ft.
Mi "elhisszük", hogy ezt az uniós(?) pénzt kizárólagosan ilyen "celebnaptárra" lehetett fordítani, de talán jobban járt volna Hódmezővásárhely lakossága, ha ezzel az összeggel esetleg kisegítette volna Lázár Jánost, aki mondjuk a téli időjárás által járhatatlanná vált és jégkorszaki állapotban lévő városi úthálózat takarítására, illetve az ASA Köztisztasági KFT elmaradt kifizetésére használhatta volna fel ezt az összeget.
Arra pedig gondolni sem merünk, hogy a naptár kiadásával az volt a cél, hogy a hódmezővásárhelyi választókkal elfogadtassák ezt a házasságszédelgő kurvapecért, mint a következő választáson induló lehetséges polgármester-jelöltet, mivel az év jelentős részében úgyis itt rontja a levegőt.
Üdv.:

D.K.L.