Friss #2: Nem pusztán a linkek küldését, hanem maga a Kuruc.info kifejezést is letiltották a Facebookon. Ha egy ismerősünknek szeretnénk privát üzenetet küldeni, ami például tartalmazza azt a mondatot, hogy "Egyébként érdemes lenne elolvasnod a Kuruc.info tegnapi cikkét", nem fog sikerülni. De a "Dögölllyön meg a Kuruc.info és az összes gádzsógárdistás" szöveget is blokkolják, ha netán egy antifaszista cigány ezzel próbálkozna.
A Facebook ezzel rendkívül durván beleszólt a szólás szabadságába: megszabja, hogy miről írhatunk barátunknak nem pusztán az üzenőfalon, hanem privát üzenetben. Ezt a cenzúrázást Kínában sem csinálhatnák szebben.
Mi lesz a következő? A Gmail nem küldi el azokat a leveleket, amiben a Jobbik szó szerepel, mert nekik ez nem tetszik?
A Kuruc.info facebookos klubját még nem tiltották le, lehet csatlakozni: http://www.facebook.com/pages/Kurucinfo-h%C3%ADrport%C3%A1l/102575339795074
Próbáld meg kiírni a Kuruc.info szót az üzenőfaladra, nem fogja engedni, figyelmeztető üzenetet fogsz kapni. Kattintsd a tudasd velünk-re és a formaküldőn keresztül jelezd a Fb-nak elégedetlenségedet!
Friss #1: Úgy tűnik, sikeresnek bizonyul olvasóink hadjárata: ma reggeltől újra lehet hozzászólást fűzni cikkeinkhez. Bár továbbra is azt írja ki, hogy unreachable és csak egy captcha megfejtése után engedi elküldeni a hozzászólást, de végre megint meg tudják osztani gondolataikat egymással a bennünket olvasók. Viszont továbbra sem lehet tetszikelni cikkeinket, és továbbra sem engednek kuruc.infós linkeket küldeni még privát üzenetben (!) sem.
Ez az elfogadhatatlan támadás a szólásszabadság ellen egészen biztosan jogilag sem állja meg a helyét: olyan, mintha a Gmail és Freemail csak akkor küldené tovább privát levelünket, ha ők egyetértenek annak tartalmával...
Mivel a felvilágosítás, a szemek kinyitása a legfontosabb célunk, a harcot folytatnunk kell a "végső győzelemig": továbbra is arra kérjük olvasóinkat, tiltakozzanak a Facebooknál (cikkünk alján található az útmutatás) a cenzúra ellen.
(Akik azt kérdezik, miért kell zsidó közösségi oldalt használnunk, azoknak csak annyit mondanánk: ők is valószínűleg Windowst futtatnak vagy Macet használnak, és ez csak egy példa a sok közül. Másrészt az elhallgatott hírek terjesztéséhez és az emberek felébresztéséhez minden eszközt meg kell ragadnunk.)
Korábban írtuk: Letiltotta a Kuruc.infót a Facebook, még privát üzenetben sem lehet linket küldeni
A Kuruc.info a hivatalos, webauditos statisztikák szerint is már a legolvasottabb jobboldali hírportál Magyarországon. Facebookon is felülmúltuk a többi híroldalt (a HVG kivételével): közel 30.000-en tetszikelték oldalunkat. Cikkeinket ezrével osztották meg, a hozzászólások bevezetése óta pedig több tízezer hozzászólás érkezett írásainkhoz. A Facebook azonban, szembemenve saját üzleti érdekeivel és közel egymillió emberrel (havonta ugyanis ennyien keresik fel hírportálunkat a statisztikák szerint), letiltott minket. Az ok, mint sejthetik: az igazság fáj, és komoly károkat tud okozni a világot igazgató holokauszt-iparosoknak.

Mint a fenti fényképen is látható, közel 30.000 ember tetszikelte facebookos oldalunkat, jóval több, mint például a liberális, folyton hazudozó Figyelőnet oldalát (19 ezer "tetszikelő): http://www.facebook.com/pages/Kurucinfo-h%C3%ADrport%C3%A1l/102575339795074
A kommunista Kínát is megszégyenítő módon tiltottak le
Jelenleg a következő a helyzet: cikkeinkhez nem lehet hozzászólni, nem lehet tetszikelni. De ami a legdurvább: egy egyszerű kuruc.infós cikket nem lehet kirakni a fb-üzenőfalunkra, sőt, még privát (!) üzenetben sem lehet elküldeni ismerőseinknek. Ezzel a Facebook durván beavatkozik a szólás- és személyi szabadságba - ez jogilag nem hisszük, hogy megállja a helyét, hogy privát üzeneteinket tartalma alapján blokkolhatja. Ezügyben természetesen jogászokkal is felvesszük a kapcsolatot - illetve olvasóink segítségét is várjuk.

Vegyük fel a harcot!
Most vezettek be a Facebooknál információink szerint egy URL-szűrőt, amiben a Kuruc.info is szerepel, ez okozhatta a gondot. Ha sokan jelzik ezt a FB felé, és panaszt tesznek, győzhet a szólás szabadsága.
Semmilyen üzenet nem megy át, még az sem, amiben a fajtájukat dicsérjük:

Hogyan segíthetsz? Próbálj meg kirakni egy kurucos linket üzenőfaladra, például ezt: http://kuruc.info/r/22/79367/ -, de az is elég, ha megpróbálod kiírni a Kuruc.info szót így, szóközök nélkül. Egy hibaüzenetet fogsz kapni:

"Tudasd velünk" - kattints ide, itt feljön az alábbi formaküldő, ahol értelemszerűen ki kell tölteni pár mezőt:

Magyarul is lehet írni, de jobb, ha angolul írod le például, hogy a legolvasottabb jobboldali hírportálról van szó Magyarországon, amely amerikai székhelyű, teljesen törvényesen működik, sokan olvassák, nem káros, nem vírusos oldal stb.
További infók angolul itt:
Küldd el minél többször, többféle szöveggel a panaszodat! Ha több tízezer facebookos felhasználó panaszkodik, annak remélhetőleg meglesz az eredménye.
Ha pedig nem oldják fel a tiltást Zuckerbergék, azzal csak a portálunkat és a nemzeti oldalt erősítik, hiszen még többen ráébrednek, hogyan üldözik a liberális álarc mögé rejtőző zsidók az igaz szót - és mennyire nem tudják elviselni azt, hogy igazat írnak róluk.
Kuruc.info - A tiltott gyümölcs mindig édesebb!
Kuruc.info főhadiszállás, Washington