A Magyar Nemzet kérdezője azt mondta: ha Juhász Oszkár bebizonyítja, hogy valóban a pénzcsapok elzárásával fenyegette meg a fideszes képviselő, az címlapot jelent. Bebizonyította. Izgatottan várjuk az MN holnapi számát - írtuk kedden.

Bodacz Balázs és Vona Gábor
Emlékeztetőül a szóban forgó jelenet - jól látható, ahogy Bodacz Balázs bólint Vona azon kérésére, hogy akkor állja is majd a szavát, s tegyék címlapra az esetet, ha Juhász Oszkár bebizonyítja igazát:
Nos, mi reggel óta a Magyar Nemzet mai számának címlapját böngésszük, de akárhogy forgatjuk, s akármilyen szemüveggel próbálkozunk, nem találjuk az ígért hírt, ezért ismét olvasóinkhoz fordulunk, arra kérve őket ezúttal, segítsenek azt beazonosítani (ha esetleg rábukkannak, a cikk alatt írják meg nekünk hozzászólásban):

(Nagyobb méretben itt érhető el.)
Találtunk viszont egy aláírás nélküli cikkecskét az alább látható aljas címmel, mely - hogy, hogy nem - valahogy nem azt hirdeti, hogy bizonyították: pályázati pénzek megvonásával fenyegette egy fideszes képviselő a jobbikos polgármestert. Ehelyett a Jobbikot próbálják összehozni az LMP-vel, mintha bármiféle együttműködés lenne köztük ezen ügy kapcsán, s mintha nem az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindenki felemelje a szavát ez ellen a gyakorlat ellen. Nem véletlen, hogy éppen a Fidesz eddigi váltó- és gyakran bűntársa, az MSZP nem tette...

Ennél még a HírTV is korrektebb volt, ők még részletet is bejátszottak a telefonbeszélgetésből:
(Kuruc.info)