A fenti gruppenpara ma zajlott le a Pofakönyv honlapján. Szerkesztőségünk már épp arra készült, hogy leleplezze Klimax Hisztinát. Zagyva György Gyula ugyanis külföldön tartózkodik, így nagy valószínűséggel nem léphetett Noé (Istenem, ha ezt az öreg bárkaácsoló tudná...) lábára, bár ki tudja, egy gaz náci, szélsőjobboldali, vármegyés, jobbikos képviselőtől még az is kitelik, hogy az Urálból egyből a Villányi útra lépjen, pontosan a férfihiányba beleőrült (hiába na, akinek a férjét Vajnai Attilának hívják...) Krisztina kis zsidó lábacskájára.

Klimax Hisztina azonban hamar rájött, hogy lebukása még annál is kínosabb, mint az, hogy pusztán féltucatnyi antifa vette a fáradtságot, hogy felhívásukra a Jobbik Villányi úti székháza elé menjen, így gyorsan fellapozta Pofakönyvi kivonatát, hogy beleírja: nem Zagyva lépett a lábára, hanem Szilágyi György. Hogy miként tévesztette össze a két képviselőt, arról inkább nem értekeznék, mindenesetre feltűnő, hogy a hordóorrocskájú Klimax Hisztina milyen mély érdeklődést táplál a jó kiállású jobbikos úriemberek iránt.
Zagyva és Szilágyi urak helyében én most elkezdenék nagyon rettegni, a TEK állítólag nyomozást indított ellenük, mivel fennáll az alapos gyanúja a klimaxos zsidó nőnemű magyar állampolgár (khm, ez már tripla diszkrimináció!) szexuális érdeklődésének figyelmen kívül hagyásának, ráadásul  csoportosan elkövetett bűntényről van szó, amihez súlyosságában foghatót még nem tapasztalt a magyar terrorelhárítás, és a jogalkotó közönség sem. Egyes hírek szerint az Országgyűlés jogszabályt kíván módosítani, de ennek a tartalmát csak a 18 éven felülieknek szóló honlapokon teszik közzé, eddig ismeretlen időpontban.
(Kuruc.info, Alex Strauss)