"Mi rajta voltunk a Kurucon, valaki innen kiadta a pontos izét..." - panaszkodott szemkilövő haverjainak az egyik ávós terrorista, miután azt hitte, hogy lerakta a telefont. Most egy picit részletesebb "izével" jelentkezünk, ha már a nagy elszámoltatóknak ennyi idő alatt sem sikerült ezt megejteni.

Konkoly Csaba vezető-helyettes ügyész 2006. december 19-én fordult Dobozi József Rebisz-parancsnokhoz az alábbi kéréssel:

Dobozi válasza, az I. Bevetési Osztály névsorával, azon belül a vadászpuskások nevével:

(...)


A teljes PDF-dokumentum ide kattintva tölthető le.
 
Egy másik Dobozi-válasz a III. Bevetési Osztály névsorával, melyben ugyancsak külön szerepelnek a "gumilövedék kilövésére alkalmas lőfegyverrel" rendelkezők:
 

(...)


A teljes PDF-dokumentum ide kattintva tölthető le.
A HírTV Célpont című műsora a fenti terroristák közül többnek a nevét nyilvánosságra hozta, amire mi azzal segítettünk rá, hogy bemutattuk kitakarás nélküli képeiket a biztosabb azonosíthatóság érdekében - erre mi történik az "új országban"? Senki ellen nem indul eljárás, senki nem bűnhődik gyalázatos tetteiért. 2006 rendőrterroristái a mai napig büntetlenek, és ez valószínűleg így is marad, amíg a Fidesz vagy az MSZP lesz kormányon. Tegyük ezért félre e névsorokat, mert egyszer el fog jönni az ideje a számonkérésnek is.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: