Amerikában, a keleti parton hosszú évek óta tevékenykedik egy szélhámos nő. Kiadja magát nagy magyar szervezetek alapítójának, és abban a színben tünteti fel magát mindenütt, mintha mindenre komoly befolyással bírna. Valójában ezeknek a szervezeteknek sem tagságuk, sem valós tevékenységük nincs.

Kiterjedt levelezést folytat az USA-ban és Magyarországon is a magyar politikai élet vezetőivel. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás amerikai látogatása alkalmával beférkőzött a köreinkbe, majd nem sokkal azután, és a mai napig is gyalázza őket, továbbá a Jobbikot és a Kuruc.infót, mint a magyar nép első számú ellenségeit.
Facebook-os oldalán a következőket írja, amelyeket javítások nélkül közlünk most.
Judit M Tormasi
Akciótervet inditok a Jobbik betiltatására.
1.- Követelni fogom az amerikai hatóságoknál, hogy számolják fel a kuruc.infot,a hozzá kapcsolodó neonázi csoporttal az USA-n belül.
2.- Követelni fogom a magyarországi médiahatóságnál, hogy tiltsák le a Jobbik vezérszónokainak uszitó hangvételű, vagy-és nyugatellenes propagandáját, mely direkt vagy indirekt Magyarország NATO-ból való kilépésének egyértelmú szándékát jelenti.
3.- Követelni fogom az amerikai külügyminiszteériumtól, hogy a Jobbik csoport, akinek paramilitaris szervezetei vannak, akik tiltásunk ellenére az USA budapesti nagykövetsége elé AMERIKA ELLENES tűntetést szerveztek IRÁN védelmében december 2-án, tiltó listára kerüljenek, beleértve az USA-ban aktiv propagandat kifejto Gaudi Nagy Tamást, Morvai Krisztinát, Vona Gábort.
4.- Követelni fogom az európai szervezetektől, hogy haladéktalanul szankcionálják azokat a mediákat, amelyek teret engednek a Jobbik propagandájának megjelenésére, olyan tiltó intézkedések bevezetésére, melyekre a magyarországi média hatóság törvényileg nincs felhatalmazva.
Teszem mindezt Magyarország védelmében.
Share • March 25 at 8:52am •
***
Judit M Tormasi 2012.04.14. Saturday at 10:42pm •
Na és most mit akartok csinálni Amerika ellenes Jobbik?! Talán zsarolni akarjátok
Amerikát?? Megint akartok egyet tűntetni az USA budapesti nagykövetsége előtt??
Egy kis robbantas is esetleg belefér? Mi a megeggyezes Irán és köztetek??
Irán és a hatok legközelebb májusban tárgyalnak Bagdadban | barikád.hu - Döntsd el, melyik oldalon.
barikad.hu
Május 23-án az iraki fővárosban találkoznak újra Irán és a nagyhatalmak képviselői, hogy folytassák tárgyalásaikat Teherán nukleáris programjáról - közölte az iráni delegáció egyik tagja a szombaton a felek isztambuli egyeztetései után."A felek megállapodtak abban, hogy május 23-án Bagdadban találko...
***
Judit M Tormasi via Szentesi Zöldi László
Kicsit átestünk a ló másik oldalára. De azért jó, hogy vagyunk még egypáran, akik felismerik a mindent és mindenkit betakaró problémákat. Elég, ha arra gondolunk, hogy 44 március 19 előtt mindenki magyar volt. Voltak magyar keresztények ) mint fő vallási irány, egy megbecsült polgári zsidóság és a sajnos felzárkóztatni nem voltunk képesek cigányság. 44 után lettek a MAGYAROK, a ZSIDÓK és a CIGÁNYOK. És a kuruc.info óta vannak CIGÁNYBŰNŐZŐK, MAGYARGYŰLÖLŐ ZSIDÓK és ZSIDÓBŰNÖZŐK, ANTIMAGYARIZMUS. És kinek jó mindez?? Akinek busás hasznot húz abból, hogy a különböző társadalmi csoportok egymás torkának ugorjanak.
***
Judit M Tormasi
Csak tudnám miért vannak annyira oda a magyar férfiak egy ennyire közönséges nőtől, ebben a nőben semmi tapintat , diszkréció és tisztelet nincs mások iránt. Egy öncélú, stilustalan, nagyszájú imposztor.
safe_image.php_1.jpg
Morvai Krisztina az Elnök-jelöltségről éa Baráth Zsolt felszólalásáról (2012-04-06)
www.youtube.com
Share • April 9 at 2:32pm •
***
Judit M Tormasi
Anyósóm édesanyja gróf Bethlen Lászlóné szül. gróf Teleki Margit 5 évig ült Kistancsán a legszigorúbb börtönben, majd szabadulása után 56 ban menekültek anyósommal gróf Bethlen Jolánnal Németországba. Ezalatt az idő alatt apósomat Dr. Baksay Lászlót kitelepitették Mezőberénybe férjemmel és öccsével, majd 56 ban Ők is Németországba menekültek. Akármit is mocskolódik a kuruc.info róluk, a Bethlenekre és Telekiekre nem a hazaárulás volt a jellemző. Ha anyósomat és anyját kényszeritő ezközökkel bármire is rávették azt biztos nem jószándékukban tették. Ilyen kényszeritéseket rendszeresen alkalmazott az AVO kuülönösen a volt deklasszált és arisztokrata csaladok beszervezésénél.
Share • March 28 at 2:06pm •
***
Judit M Tormasi
Értsétek meg, hogy nem azért vagyok a Jobbik ellen, mert valakit, vagy valamit a magyarok ellen szolgálok, hanem azért, mert HASZNÁLOM AZ ESZEM, amit Ti viszont nem akartok. Viszont azt sem hagyom, hogy valami félőrült rábeszélje ősmagyarjainkat, hogy pozdorjává lőjék őket. Az a baj, hogy Nektek még ennyi eszetek sincs. NEM MEGNYERHETŐ EGY NATO ELLENI AKCIÓ SEMMILYEN FORMÁBAN SEM. SEM IRÁNNAL, SEM AZ OROSZOKKAL, SEM KINÁVAL és MÉG A HÁROMMAL EGYÚTTVÉVE SEM. Térjetek észre és tegyetek különbséget Morvai szép védőbeszédje és a Jobbik aktiv támogatása között. Morvait beszédjéért FIZETIK, a Jobbik hátterében olyan pénzügyi titkos körök állhatnak, amelyek MO pusztulására várnak éppúgy, mint a még mindig élő és virúló kommunisták.
Share • March 27 at 5:48pm •
***
Judit M Tormasi
Nekem nincs cigány, mert imádom a cigányzenét, bárcsak cigánynak születtem volna, azzal a dallam és ritmusvilággal, mint Ők.A világ egyik legtehetségesebb zenei világa az ővék. Ők az enyémek is, MAGYAROK velünk együtt.
***
Judit M Tormasi
Nem értek egyet azokkal, akik szerint a Jobbikkal tárgyalni kell.
A leghatározottabban el kell határolódni a Jobbiktól, mert a
módszereibe beletartozik a MEGFÉLEMLITÉS. S
Share • March 9 at 9:02am •
***
Judit M Tormasi Igen. Nepszava es kuruc.info. Ok rontjak Magyarorszagon az emberek hangulatat es tisytessegtelenul uszitanak. Nem tudok Veluk mit csinalni, mert Amerikaban bejegyzett business-ek es betartjak az amerikai szabalyokat. Egyszeruen nem kell Oket olvasni es figyelembe venni.
March 6 at 4:06am

Így beszél tehát egy olyan szélhámos, aki három olyan szervezet vezetőjeként adja el magát, amelyek csak papíron léteznek.
Egyik sem valódi, létező, tagsággal bíró szervezet. Egyiknek sincs weboldala, ami különösen érdekes egy, az amerikai magyarság összefogására hivatott ernyőszervezet esetében, mint aminek ő állítólag a vezetője. (Lehet, hogy valahol bejegyeztette, de azt csak saját magának, mert tevékenységet nem folytat.) Ezek fantomszervezetek pedig a következők:
1. Észak-amerikai Magyar Polgári Társaság - North American Hungarian
Citizens League
2. Blaha Színház, The Blaha Company & Stage (Hungarian American Theater)
A színházról nincs egyetlen videó sem.
Ennek az az oka, hogy nem pusztán amatőrök összevadászott gyülekezete, hanem kimondottan egyszerű dilettánsok kis csoportja, akiket alkalmanként szed össze. Néhány "előadást" tartottak, amik mind csúfos bukással végződtek, ezért deklarálja a saját FB-oldalán a következőket:
http://www.facebook.com/pages/The-Blaha-Company-Stage-Hungarian-American-Theater-/164565170228625?ref=ts
Facebook -The Blaha Company & Stage ( Hungarian American Theater )
April 9 2012.
Közlemény: A Blaha Szinhaz USA elhatárolódik minden szélsőséges amerikai magyar tevékenységtől, szervezettől és személytől. A Blaha Szinház a jövőben kizárólag olyan helyeken lép fel, ahol nincsenek magyar szervezetek jelen. A Blaha Szinház küldetése a magyar szinpadi kultúra megismertetése Amerikaiakkal. Ennek érdekében hozta meg ezt a határozatot.
3. Camp Kilmer Alapítvány Az "alapítvány" pár éve egyszer egy tenyérnyi emléktáblát avatott Princetonban, de már nem találni az egyetlen fellelhető nyomát sem a neten fényképekkel, pusztán egy pdf kering róla a meghívóval. Sem előtte, sem azóta nem történt semmi. Nem létezik, nincs. De hivatkozik rá.
Olvasónk nyomán - Kuruc.info