Frissítés: A lenti képen látható izraeli férfi nem a Moszád nevű titkosszolgálat embere, hanem még annál is rosszabb: a sapkáján az „Egoz Bevetési és Felderítő Egység” jelvénye látható, rajta a héber fölirat: סיירת אגוז, azaz „Egoz Felderítő Egység”.

Az Egoz Felderítő Egység kitűzője
Ez a katonai egység az izraeli hadsereg szárazföldi alakulatainak antigerilla, ám maga is gerillamódszereket alkalmazó elit kommandós egysége. Az Egoz (amelynek jelentése: dió) az izraeli hadsereg Goláni nevű brigádjának különleges egysége, amelyet bevetnek északon a libanoni Hizbulláh nevű sí'ita szervezet ellen, illetve gyakorta a Gázai övezetben is az úgynevezett célzott likvidálások kivitelezésére...
A férfi sapkáján egyébként nincs semmiféle rendfokozatra (szakaszvezető) emlékeztető jelzés, csak a katonai kommandós egység (Egoz Földerítő Egység) nevének héber fölirata és az egység logója.
Frissítés2: Olvasónk írja:
Elolvastam a cikkhez tartozó hozzászólásokat, és megnéztem a videót. Egyes vélemények szerint nem tökorrú ügynök. Mindenesetre érdekes a kommunikációs igénye, két headset is van a fülében. Talán azért, hogy az egyik csatornán a sünökkel, a másikon a biboldó kollégákkal tarthassa a kapcsolatot. Én legalábbis még nem láttam senkit egyszerre két külön fülhallgatóval sétálgatni... Ráadásul a mobilja a kezében van, tehát ahhoz sem tartozott egyik fülhallgató sem.

Korábban írtuk: Moszadosok védték az Élősködők Menetét - szabadon garázdálkodik a gyarmaton a véreskezű zsidó titkosszolgálat
Ez derül ki az Új Hajnal Rend nevű csoport videóösszeállításából, melyben az Élet Menete nevű magyarellenes felvonuláson és az azt követő időszakban történtek kapcsán fejtik ki álláspontjukat.
Elmondják, hogy a zsidó felvonulás napján a sziklatemplomnál akarták kifeszíteni Az igazság felszabadít feliratú molinójukat, amikor furcsa alakok kezdték őket kamerázni, majd harminc készenlétis szállta meg a teraszt, és a terület elhagyására szólították fel őket. Otthon kikockázták a felvételt, és kiderült, hogy az egyik civil ruhás alaknak héber felirat volt a sapkáján, ami felderítő szakaszparancsnokot jelentett.

A sapkáján látható jelvény pedig megegyezik az izraeli szakaszvezető-jelvénnyel.

Ezek után nem kellett sokat gondolkodniuk, hogy rájöjjenek, vajon kik törték fel két nappal később a személyes levélfiókjaikat, az Új Hajnal Rend Facebook-oldalát és a blogjukat is, mindent törölve ezekről a helyekről.
A csoport azonban nem hátrál meg, saját oldallal, atombiztos szerverrel és a jövőre vonatkozó terveikkel való visszatérésüket ígérik, addig is e videó terjesztését kérik a hazafiaktól.
(Kuruc.info)