Alább olvasható Balogh Béla levele:
A bíróság és a Császti végrehajtó iroda nem hallgatta meg egy 72 éves néni zokogását, jajveszékelését, és döntöttek a kilakoltatásáról.
A Koppány csoport nem fogja be a fülét sírása hallatán. Megvédjük, ha kell, a testünkkel is. Ez az idős nő kéréssel fordult a bírósághoz, melyben arra kéri őket, hogy ne lakoltassák ki. Levelében elmondta, hogy elveszítette élettársát és gyermekeit. Nincs aki, megvédje. Mi megvédjük, és, ha kell, szembeszállunk a kivezényelt karhatalommal is.
2012. 5. 25-én kerül sor az idős hölgy kilakoltatására. Az ország leggyalázatosabb végrehajtója, a Császti és Szunics végrehajtó iroda fogja halálba kergetni a szerencsétlent.
2012. 5. 10-én 20 rendőr zárta el a Császti végrehajtó irodáját attól, hogy a Koppány csoport behatoljon. Senkit nem engedtek be, de ki sem.
A Koppány csoport 2012. 5. 25-én 8: 30 órakor tagjaival és szimpatizánsaival be nem jelentett akció keretén belül ismét megpróbál bejutni az irodaház (Budapest, VII. kerület Dózsa György út 40. ) épületébe, hogy hangosan tiltakozzon a 72 éves néni kilakoltatása ellen. Szükség esetén csoportunk átvonul az idős néni házához erősíteni a védelmet.
Ezzel majdnem egy időben, 2012. 5. 25-én (1027 Budapest, Frankel Leó út V/17. számú ház előtt) csoportunk másik része az idős néni védelmére kel, és meg is védi a kivezényelt karhatalommal és végrehajtóval szemben.
Hívjuk a Koppány csoport vezetőit és tagjait, szimpatizánsait. minden magyart.
Ez az idős nő elveszítette élettársát és gyermekeit. Nincs, aki megvédje.
Védjük meg mi!
Kérem, olvassátok el a néni levelét, és döntsetek, segítetek neki vagy sem.