Mint arról a hírportálunk beszámolt, jelenleg 500 ezer holokauszt-túlélő van még közöttünk, akiknek fele a szegénységi küszöb közelében tengeti nyomorúságos életét. Azonban szerencsére Németország – mely „levonta a második világháború következményeit” – megpróbál a „sokat szenvedett embereken segíteni”. Mert az eddig a „túlélőknek” folyósított 89 milliárd dollár kevésnek bizonyult.

Mike Vogel, hivatásos túlélő
Felvetődött bennem egy első hallásra a „politikai korrektség” keretei közé is beilleszthető kérdés: vajon mennyi lehet ezeknek a „holokauszt-túlélőknek” az átlagéletkora? Nos, kutakodásom gyümölcsözőnek bizonyult. A keresett adatot megtaláltam. Íme: a ma is élő 500 ezer „holokauszt-túlélő” átlagéletkora 102 év! Hogy miképpen voltak képesek ilyen hosszú ideig élni azok után, hogy a táborokban borzalmas szenvedéseknek voltak kitéve, Mengele szörnyűséges orvosi kísérleteknek vetette alá őket, és csak valami csoda folytán menekültek meg a gázkamrákból? Ez a kérdés már politikailag nem korrekt, föl sem szabadna tenni, sőt az is lehet, hogy börtönbüntetés jár érte. Mindamellett nem tudok válaszolni rá. Ha valaki tudja a feleletet, kérném, tájékoztassa a Kuruc.info szerkesztőségét!
De honnan derítettem ki a holokauszt-túlélők átlagéletkorát? Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Mike Vogel nevű zsidó ember az egykori Csehszlovákiában, akit egész családjával együtt Auschwitzba hurcoltak. Minden egyes rokonát kivégezték, ő azonban csodálatosképpen életben maradt. Hogy hogyan, arról hosszú időn keresztül nem beszélt. A háború után Amerikában telepedett le. 1984 áprilisában Indiana államba látogatott, ahol az egyik iskolában előadást tartott azokról a borzalmakról, melyekben az auschwitzi „haláltáborban” része volt. Mint mondta, ő egyike volt annak a „két és fél millió zsidónak”, akiket Auschwitzba hurcoltak. Állítása szerint az egész családja ott végezte, továbbá a „zsidó társainak több mint kétharmada” is. Most ne akadjunk fönn azon, hogy a hivatalos történészek szerint is legfeljebb 1,1 millió ember halt meg Auschwitzban (akiknek a „túlnyomó többsége” volt zsidó, mint a hivatalos kánon manapság tanítja), nem pedig 1,7-2 millió. Nézzük csak, mi történt „hősünkkel”.
Mivel nagyon gyorsan tudott futni, az egyik jó barátjának beajánlására bevették a Sonderkommandóba, melynek a feladata többek közt a zsidóknak a gázkamrákba terelése, majd a holttesteknek onnan történő eltávolítása volt. Így azután túlélte a „mészárlást”, de olyannyira szégyellte a zsidó foglyokból összeverbuvált Sonderkommandóban töltött szerepét, hogy a feleségének a kivételével senkinek nem is beszélt múltjának erről a sötét fejezetéről. Azonban a 80-as évek elején elhatározta, hogy mégis elmondja az igazságot. A „coming out” okát a következőképpen tárta fel az iskola diákjai előtt: „Olyan sokan tagadják, hogy a holokauszt megtörtént. Vannak, akik a 20. század legnagyobb csalásának nevezik. Az ok, ami miatt beszélek minderről, a túlélők átlagos életkora, amely 74 év. Rövidesen egyetlen túlélő sem lesz.”
Zoom
Mike Vogel azonban tévedett. A Sors olyannyira kegyes volt a „haláltáborok” sokat szenvedett zsidó túlélőihez (de csak a zsidókhoz), hogy még 28 év elteltével is 500 ezer életben van közülük! Ha pedig átlagéletkoruk 1984-ben 74 év volt, akkor 2012-ben az átlagos holokauszt-túlélőnek 102 évesnek kell lennie!
Ha valaki kételkedne Mike Vogel szavainak valódiságában, annak ajánlom, hogy vegye meg a visszaemlékezéseit tartalmazó DVD-t, de meghallgathatja hősünk kétségbevonhatatlan hitelességű beszámolóját itt is.
Perge Ottó - Kuruc.info
A szerző megjegyzése:
A jelek szerint sajnos néhány olvasónak "nem jött át", hogy a cikk irónikus hangvételű.
Mike Vogel 1984-ben valóban megtartotta előadását az Indiana államban található iskolában, és tényleg azt mondta, hogy a holokauszt-túlélők átlagéletkora 74 év. Ami persze ugyanolyan légből kapott adat, mint a holokauszt-túlélők nyilvánosságra hozott száma, a hatmillió áldozat, vagy éppen az, hogy a holokauszt-túlélők átlagéletkora napjainkban 102 év.
Természetesen magam is tisztában vagyok azzal, hogy az idősek közül többen halnak meg, mint a fiatalabbak közül, ezért ha igaz lenne, hogy 74 év volt a holotúlélők átlagéletkora 1984-ben, akkor sem lenne az "átlag holokauszt-túlélő" 2012-ben 102 éves. A holokauszt világában uralkodó teljesen képtelen számítási módszerekre és abszurd állításokra kívántam cikkemmel felhívni a figyelmet.
Perge Ottó