Körmösfia Tamás újra kilövetné terrorlegényeivel a magyar emberek szemét. Voltaképpen rosszabb, mint az ÁVH-s apja volt. Ő ugyanis "csak" manikűrös melléktevékenységet folytatott hivatali eljárása során, s közismert, a köröm újra kinő. A szerencsére hosszú ideje a magyar közéletből eltűnt Bauer-fiú azonban most újra hallatott magáról, s Gyurcsány táskahordozójaként ismét feltűnt a hazai politikában mint a Demokratikus Koalíció fantázianevű asztaltársaság alelnöke.
Körmösfia az M1 Ma Reggel című műsorában a 2006. őszi, államilag szervezett bestiális rebiszes terrorhadjáratot a legteljesebb mértékben jogállaminak minősítette, ráadásul még arcátlan módon hazudott is hozzá, kijelentve, hogy 2006. október 23-án az Astoriánál senkit nem bántalmazott a rendőrség.Úgy tűnik, az idő múlásával korosodó "micisapkás" Tamásunknak komoly szembetegsége alakult ki, esetleg súlyos amnéziás állapotban szenved, ezért ez úton is mielőbbi gyógyulást és felépülést kívánunk neki.
Egyébiránt szemernyi kétségünk nem lehet afelől, hogy a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy féle alvilági trióhoz csatlakozott Bauer valódi célja - a családi örökség őrzéseképpen - az, hogy újra totális diktatúrát, rendőrterrort vezessenek be Magyarországon.S az is közismert, hogy a mai "demokratikus összefogás" nemcsak eszmeileg, hanem családi-vérségi vonalon is egyenesági leszármazottja az '50-es évek "haladó baloldal"-ának, miként azt Grezsa Ferenc Apák és fiúk című, 1990-ben kiadott elhíresült tanulmányában már rég kifejtette.
S hogy mindez mennyire helytálló, végszóként emlékezzünk meg egy tragikus eseményről. Éppen ma 67 esztendeje végezték ki - az összes létező jogi norma sárba tiprásával hozva meg a halálos ítéletet - az ÁVH elődszervezete, az ÁVO kötelékében ténykedő, "körmös" Bauer szeretett kollégái által megkínzott mártír miniszterelnökünket, Bárdossy Lászlót. A derék államférfi bekötetlen szemmel, felemelt fővel várta a gyilkos golyókat, s a sortűz elcsattanása előtti pillanatokban - ma is mélységesen megszívlelendő - végszavai ezek voltak: "Uram, szabadítsd meg az országot ezektől a banditáktól!" A fohász az "apákra" vonatkozott, de aktualitásából semmit sem veszítve, érvényes a mai "fiúkra" is. Konkrétan Körmösfia Tamásra és "progresszív" cimboráira.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info