A címben tényleg olyan állítás olvasható, amely nyilván sok olvasónkat készít hitetlenkedésre, hiszen egyrészt míg az előbbit jóval többen, az utóbbit alig olvassák, ami a két portálon az egyes cikkek utáni kommentelési számokból is látható, addig másrészt nem hiszik el, hogy a 888.hu cionista bérimádata túlszárnyalható.
Mint észleljük, Netanjanu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása óta olyan izraelihátsó-nyalási verseny indult a jobboldali médiumokban, amihez foghatót keveset tapasztalt sokat látott szemünk.
De a rekordok legbabérabb koszorúját kétségkívül egy tegnapi Pesti Srácok-cikk vitte el, amelynek olvastán a névadó, szovjet tankokkal szembenéző pesti srácok úgy hányták volna szét a Kilián laktanya és a Corvin mozi környékét, mint egy berúgott ötös brit csapat egy mai romkocsma vécéscsészéit.
A cikk ezzel a címmel jelent meg tegnap a portálon: A gyűlöletnek magas az árfolyama – Így szeresd pénzzel a palesztinodat!
A pirospozsgás malacpersely, Huth Gergely irányítása alatt álló cikkíró, Szerencsés D. Márton, amely névben a vezetéknév feltehetőleg a fizetésére utal, kilométer hosszan rongyol neki a világ egyik legszörnyűbb sorban tartott népének, a palesztinoknak. A megszállt Ciszjordániában vagy a blokád alá vont Gázai övezetben nyomorgó, népirtásnak kitett embereket mindennek elmondva, terroristának beállítva, mintha a szabadságharc egyenlő lenne a terrorizmussal.
Zoom
"Összenő, ami összetartozik. Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu, például" - vallja széles nyelvcsapásokkal a Prosti Srácok
A cikk nem érdemli meg a részletes bemutatást és elemzést, de az hemzseg az olyan galád fordulatoktól és jelzőktől, mint „öngyarmatosítás”, „felhéliumozott hangú mártíromság” és egyéb hasonlók.
Ilyenkor gondolunk arra, hogy e rakparti kocsmába zsúfolt szerkesztőségnek szívből kívánjunk olyan napi kétórás áramellátást, mint amilyenben a gázaiaknak van részük, beleértve az ott élő, még ki nem irtott és el nem üldözött keresztény palesztinokat, és azt, hogy a szétvert szennytisztítójuk miatt fekáliát egyenek pizza helyett.
Sokkal inkább arra kívánunk koncentrálni, hogy mind a Pesti Srácokat, mind a 888-at, mind a többi fizetett palesztingyűlölőt mekkora, általuk még pár napja nem is álmodott pofon érheti.
Mégpedig az, hogy Bibi igen könnyen válhat miniszterelnökből rabbá, mert kiderült, sikkasztott.
Orbánnak különben is megvan az a képessége, hogy akivel ő különösen kedves, annak vége, mégpedig napokon belül. Mint történt 2013-ban, amikor Orbán kiment Tbiliszibe, hogy ott gajdoljon a stadionban a neokon Szaakasvili elnök kampányát erősítendő, mire napokon belül e gazember grúz elnöknek szó szerint szednie kellett a sátorfáját, és Ukrajnába menekült, ahonnan épp most utálták ki.
Nos, ha Netanjahu bukik, bárki jöhet a helyébe. Egy olyan takonyszerzet is, aki szakítva Bibinek tárgyilagosságával a nem létező sorosügyi antiszemitizmust illetően, pontosan az ellenkezőjét fogja mondani. És úgy rúgnak bele Magyarországba a hirtelen újra felfedezett antiszemitizmusa miatt, mint egy izraeli határőr az általa lelőtt palesztin csecsemő hullájába.
Na, akkor nézzük majd, miként dicsérik e szennyportálok Izrael elnyomó politikáját.
Szalonna János - Kuruc.info