Tényhonlapunk tegnapelőtt közölte a hírt, hogy gyorsan levették annak a konferenciának a programját a honlapról, amelynek egy pedofilpárti burnyák zsidó, Milo Yiannopoulos lett volna egyetlen előadója.
Eredetileg január 23-a és 26-a között rendezte volna meg az Európa jövője című konferenciát a Schmidt Mária vezette Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány a V4 országok részvételével.
A balliberális médiatúlsúly azonban szétlőtte a vénasszony terveit, és ezért ezt a közleményt kellett kiadniuk:
A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány január végére tervezett Európa jövője című tudományos, szakmai konferenciájának ténye, témái és előadói a közelgő magyarországi országgyűlési választások pártpolitikai harcának, küzdelmeinek része lett. Ez lehetetlenné teszi, hogy a konferencián a különböző vélemények és látásmódok szabad vitája folyjon. Ezért a Közalapítvány úgy határozott, hogy a konferenciát a parlamenti választások utáni időpontra, május végére halasztja, és erről az előadókat értesítette.
A Közalapítvány a jövőben is az egymás iránti tisztelet, a szólásszabadság és minden emberi érték védelme mentén szervezi eseményeit.
A kérdés felmerül, ez a közpénzen neokon szerzők (Richard Pipes és társai) könyvei sorát kiadó holokausztluvnya miként tudott rátelepedni olyannyira a Fideszre annak fényében, hogy jó néhány évvel ezelőtt a jelenlegi köztársasági elnökkel karöltve Orbán-ellenes összeesküvést szőtt, és a Népszabadság címoldalán követelte Orbán „Jones gazda” Viktor távozását?
Ez a nő iszonyatos hatalmat szerzett a miniszterelnök azon kretén dogmájából profitálva, hogy jobb, ha az ellenségünket beszippantjuk, mint ha a taccsvonalra tesszük.
Gigantikus károkat okozva az adófizető polgároknak, mintegy 70 milliárd forintot szórt szét a holokausztemlékévre is, benne a ki a francnak kellő Sorsok Háza eddig 9 milliárdba kerülő kőhullájával.
De most túllőtt a célon.
Lauder Javnés LMP-s vezető fiával, Ungár Petivel beszélgetve kapta az ötletet: hívja meg Milo Yiannopoulost, hiszen az annyira jó fej.
Mire a holokauszt-luvnya: „De Petikém, hogyan tudom eladni őt jobboldaliként?”
A milliárdos család fiacskájának válasza: „Anya, ne hülyéskedj, Milo totál jobboldali.”
Ja, mondta a hololuvnya, majd meghozta a megfelelő utasításokat.
És akkor rázúdult a média. Szét is verték a képét.
Ő meg csak állt ott, amikor látta a felé forduló arcokon a kérdőre vont szemöldököket.
Amire csak annyit nyögött: „Nem, szóval ez már iszonyatos. Ezeknek ennyi médiahatalmuk van. Mondtam, hogy valamit kellene tenni velük”.
De ez csak kibúvó volt az alól, hogy LMP-s fiának a baromságát ismét beszopta.
Meghátrált, és lemondatta az egész programot. Aminek befejezéseként egy totálisan biztos jóslat: az elhalasztott rendezvény vagy elmarad, vagy olyan szűk körben fogják megrendezni, amire jószerivel még ő se nagyon mer elmenni.
Alitea Guzmán