A libatolvaj, családok ezreinek életét tönkretevő, csaknem egy tucatnyi embert a halálba kergető miniszterelnöknek mondott rablóprivatizátor megkezdte ígért „válságkezelő reformprogramja” végrehajtását. Amilyen aljas, magyar emberek millióinak életét teljesen ellehetetlenítő szándék él Bajnaiban, éppoly aljas a programja.
Annak a súlyos gazdasági, társadalmi és erkölcsi válságnak a kezelését, melyet ő és haramiabagázsa idézett elő, úgy kívánja megoldani, hogy még tovább rabolja-fosztogatja a már ma is a teljes egzisztenciális ellehetetlenülés szakadékának szélén tántorgó családokat. Az ingatlanadónak nevezett sarc bevezetése következtében milliók kerülhetnek az utcára. Már ma is kb. 750- 800 ezer ember feje fölött lebeg Damoklész kardjaként a kilakoltatás réme, mert nem tudják törleszteni a haszonleső bankok és az ő érdekeiket hűen kiszolgáló kormányaink által korábban mélységesen ajánlott devizaalapú hiteleik törlesztőrészleteit. S akkor a Bajnai- és Bokros-féle senkiháziaknak van bőr a pofájukon azt a cinikus javaslatot tenni, hogy kisebb lakásba is lehet költözni. Igen? Éppen ma, amikor úgy pang az ingatlanpiac, hogy lehetetlenség lakást eladni! S mivel a tömeges elszegényedés napjainkban már a társadalom mintegy 70 százalékát érinti, ki fogja kisebb lakását egy drágább, nagyobb alapterületűre kicserélni? Épelméjűek ezek? Nem mindenki tolvaj, gazember, s nem mindenki lopott össze milliárdokat, hogy több luxuspalotát is fenn tudjon tartani! S alkalmasint miért kellene kemény munkával összekuporgatott, s ehhez felvett hiteleikből vásárolt kutyaólakban tengetnie életét emberek millióinak? Sokkal inkább rászolgáltak e becsületes magyar emberek, hogy villákban éljenek, mint a milliárdokat lenyúló Bajnai-féle gazfickók. S miért kőbe vésett törvényszerűség az, hogy a mai válságban a bankok és a nagy tőketulajdonosok esetleg veszteséget is elkönyveljenek? Különösen, hogy ezek az uzsorás kufárok a válság fő okozói. Mi több, nem hogy a legkisebb áldozathozatalra nem hajlandók, hanem rajtunk történő élősködésükkel évről évre tovább növelik irdatlan extraprofitjukat, és különböző adóelkerülési trükkökkel (pl. off-shore cégek) egy fillérrel nem járulnak hozzá a közteherviseléshez. Sőt, ami a pofátlanság netovábbja, hogy miközben ezek az 1990 óta a Jóisten tudja, közpénzekből hányszor konszolidált, kistafírozott pénzintézetek vérünket szívva kiuzsoráznak minket, a rablókormány újabb 600 milliárd forinttal készül őket megtámogatni.
Eljött, nagyon eljött az ideje a magyar társadalom megszerveződésének, s ha majd százezrek - év végére jó eséllyel már több mint egy millió ember - nem fizeti a parazita bankoknak a törlesztőrészleteket, és megszervezi magát, akkor mit tudnak csinálni? S amennyiben jönnek a kilakoltatók - a legundorítóbb „foglalkozások” egyike -, s szembe találják magukat ötszáz vagy ezer elszánt emberrel, akkor mi a fenét fognak tudni csinálni? Semmit, mert el fogják őket zavarni a pokolba.
S mindeközben újra és újra jönnek a bűnügyi krónikák lapjaira való híradások. A legújabbak egyike, hogy a MÁV-nál évente hozzávetőleg 5 milliárd forint értékű Diesel-olajat lopnak el. S ne legyenek illúzióink: ezek a gazemberségek mennek minden nagy cégnél, az autópálya-építéseknél, a pályáztatásoknál, s ha minden korrupciós és piszkos pénzt sikerülne visszaszerezni, meg a tolvaj haramiákat rács mögé juttatni, valószínűleg 1-2 éven belül Kánaánt lehetne ide, a Kárpát- medence közepébe varázsolni.
Persze, hogy nemzetünk vak tudatlanságban tántorogjon, kellőképpen el kell butítani. Ebben nagyon „jó” szolgálatot tesznek a minősíthetetlen színvonaltalanságú kereskedelmi kanálisok, meg az oktatási rendszer örökös „reformjai”. A lexikális ismeretanyag lassan teljes kiszorítása a tananyagból, a kétszintű érettségi bevezetése és a gagyi érettségi feladatlapok összeállítása mind- mind ezt az aljas célt, illetve a nemzettudat teljes elsorvasztását szolgálják. Az idei magyar érettségin például, mint közismert, Spiró egy épületes írásának alapján kellett érvelő szöveget megalkotni, hogy Jókai vajon eredetiben, avagy kivonatolt, művészietlen átiratban olvasandó. Mert a hülyék szerint az eredeti állítólag ma már érthetetlen. Én valahogy mégis megértettem a Kőszívű ember fiait 13 éves koromban, bár tény, nem volt könnyű olvasmány, no, de azért némi szellemi erőfeszítés talán alapkövetelményként elvárható az iskolai képzés során. Ilyen alapon jövőre akár a következő írásbeli feladatot is adhatná a Hiller- féle minisztérium (bár remélhetőleg akkorra már rég bukott társulat lesznek): Érveljen amellett, hogy az őszödi beszéd mind retorikailag, mind stilisztikailag az ékesszólás történetének klasszikus remekműve! Dolgozata elkészítésekor utalhat a jeles rétor egyéb nyilvános megszólalásaira pl. a Zuschlag-ügyben keletkezett telefonlehallgatási- és egyéb jegyzőkönyvekre is!
A legfrissebb, Antimagyar Valentin nevéhez köthető orbitális baromság pedig az általános iskolai képzés teljes átalakítása. A javaslat szerint hat évig a gyerekek nem tanulnának semmiféle tantárgyat, hanem ún. készségfejlesztő órák és gyakorlatok lennének, s ezen idő alatt osztályzatot, illetve házi feladatot sem kaphatnának, majd csupán az utolsó két tanévben lenne tantárgyi oktatás. No, két esztendő alatt igazán alapos alaptudást lehetne elsajátítani! Hetedik osztályos történelem tananyagnak javasolnám például A kirekesztő, rasszista, antiszemita tendenciák a magyar történelemben kurzust, nyolcadik osztályban pedig megismerhetnék növendékeink A zsidóság permanens szenvedése a történelem során és a holokauszt 6 milliárd áldozata címszó alatt futó tananyagot.
Természetesen ne legyenek illúzióink: a ma uralkodó csőcselék vezető csoport nem azért tesz ilyen javaslatokat és folytat efféle politikát, mert ennyire ostoba és tudatlan volna, bár kétségtelen vannak közöttük szép számban ilyen egyedek is, hanem nagyon is céltudatosan folyik a magyar élet lerombolása, vállalkozóink és gazdáink tönkre tétele,a vidék ellehetetlenítése, nemzeti vagyonunk elkótyavetyélése, hiszen Simon Peresz hírhedett mondatainak  elhangzása óta senkinek nem lehetnek kételyei: kell a hely az új honfoglalóknak…
Lipusz Zsolt - Kuruc.info