Bizony. A Jobbik, a Magyar Gárda hatalmas sikere valójában a kompromisszumok és félelem nélküli, korlátlanul magyar avagy nemzeti radikális, hazafias életforma győzelme és elterjedése a hazugság és halál cionista erőivel szemben. Lapunk népszerűsége a sok százezer magát a mindennapokban is felvállaló nacionalista magyar ember (olvasóink) diadala (persze picinyke érdemünk nekünk is lehet a korábban szétaprózódott radikális tábor összefogásában). A parlamenti pártoknak és a bankárkasztnak csupán hosszú késeket ígérhetünk. Persze csak képletesen :)
10-15 éve FankaDeli első koncertje után nemigen talált volna újabb fellépőhelyet egy Magyar földre stílusú dala, vagy egy kommunistákat és izraelitákat nem seggnyaló szövegkörnyezetben említő sora után. Ma? Már reagálni sincs mindenre ereje a százmilliárdokat a zsebünkből kihúzó parlamenti tolvajelitnek és hazug cselédmédiájának, és lassan azt is tudják, hogy ha gusztosok és zsindexesek mocskolódnak valakivel, az csak még népszerűbbé válik.
Egyre többen nevezik nevén a fekélyt
Ma már a cigánybűnözők, zsidó gyarmatosítók, neoliberális tolvajprivatizátorok emlegetése, egyáltalán a tények kendőzetlen kimondása egyre több honfitársunk körében magától értetődő. Többé nem a négy fal közt, otthon "magyarkodik" csak fiatalok sokasága, hanem nemzeti rockot hallgat, Kuruc.infót olvas, Árpád-sávos kendőt vagy hazafias pólókat hord, gárdistának jelentkezik, vagy szimpatizál legalább, magyar őstörténetet tanulmányoz, és mind nehezebben megfélemlíthető. Miközben a 99%-ban cionista, magyarellenes média, a Telaviv2, az SZDSZ Klub, az M1, de nagyon sokszor a fideszes sajtó is ontja a hazugságot, hiába.
Gusztosék vághatják a centit
Az antimagyar, zsidórasszista és cigányfajvédő Bajnai-Fodor-Horn-Gusztos banda napjai meg vannak számlálva, de Orbán nimbusza is erősen kopik, az SZDSZ-éhez hasonló antiradikális uszítása és kiüresedő lózungjai leperegnek a sokasodó nemzeti táborról. Viktor-Viktor már rég nem félisten, naponta gyógyulnak ki belőle új és új honfitársak.
A Fidesz 56 százaléka kudarc annak fényében, hogy már 2002-ben is 49%-ot szereztek, és jelen aljas kampányuk 80%-a a Jobbik és a Magyar Gárda elleni uszításról, a cigánybűnözés tagadásáról és hasonlóakról szólt. Miközben egy Fodor Gabriellával bármikor leültek és leülnek tárgyalni, miközben tele vannak cionistákkal, hitgyülipártiakkal, szcientológusoknál védnökösködnek, a köztörvényes Farkas Flóriánt futtatják stb.
A narancseggűek rágalmai szerint a Jobbik 1-2-4 százalékos kispárt, amelyet a Maszop hozott létre. Mondja az a nyomorult, MSZMP-s múltú Kövér és csintalansándoros bagázsa, akik oly sokszor összeszavaztak Medgyessyvel és Gyurcsánnyal a parlamentben az igazán fontos ügyekben.
Verjük le a Fideszt is
Igen, a Fidesz ellenség. A Fidesz nyíltan is gyarmatosítóinknak elkötelezett, azonban, vagy éppen ezért hamarosan szintén megszorítható lesz, ha Vonáék sem veszítenek lendületükből. És természetesen akkor, ha vállalják az eddiginél is keményebb, kíméletlen konfrontációt, az MSZP-SZDSZ-t a bukástól hét éve megmentő, nemzetáruló Zsidesszel. Mivel az igazság Morvaiéknál van, nem szabad félniük az ütközettől. A médiaagymosás ellenére Popcorniék fején is olvadozik a vaj.
A Jobbiknak persze több hátránya is van még. Nincsenek lopott közpénz-milliárdjai kampányra, mint a parlamentieknek, nincsenek csahos tévécsatornái, és főként, még mindig nem elég magas az ismertsége (de aki megismeri őket, kis IQ-ja is van, s nem maszopos és zsideszes tálalásból tájékozódik, az könnyen véleményt válthat). Viszont 50 millió forintból is képes volt berobbanni a törvényesen engedélyezett összeg sokszorosát a zsebünkből kampányra költő országgyűlési gazemberek minden áskálódása ellenére, s ereje igazán ebben van. Mert alulról szerveződik, a Gárdával együtt, a magyar emberek, honleányok és hazafiak szervezik. Most, hogy erőt mutatott, még szélesebb rétegek számára válhat nyilvánvalóvá, hogy lehetséges más, magyar választás, mint az egyként cionista parlamenti tolvajelit.
Ahogy a Kuruc.info a szélsőséges, antimagyar és hírhamisító Zsindex költségvetésének 1%-ból is képes volt a vezető jobbos hírportállá kinőni magát, a Jobbik is képes lehet a még nagyobb csodára, szimpatizánsai erőfeszítéseinek jóvoltából.
Pihenni, hátradőlni nincs idő, most kezdődik a java. Legkésőbb 2010-ben lezajlik a mostaninál sokkal nagyobb háború, amelyet meg kell nyerni, s a parlamenti cionistákat és cigányfajvédőket ledarálni, MSZP-stül, Fideszestül. Hosszú kések éjszakáját ígérjük az idegen gyarmatosítókat kiszolgáló politikussöpredéknek. No persze csak képletesen :)
Ha ez az álom teljesül, akkor végre eljön az ideje egy tisztességes, hungarista ellenzéki párt megalakításának is, hiszen, bár lapunk számára a Jobbik úgy-ahogy elfogadható, ám természetesen túl puha alakulat a kívánatoshoz képest :)
Egei - Kuruc.info