Vasárnap történelmi sorsfordulónak lehettünk tanúi: a Jobbik parlamenten kívüli pártként 15 %-ot kapott! Végre, két évtized után olyan politikai erő is döntéshozatali tényező lesz Európa központjában, amely nem részese a „rendszerváltoztatás” óta eltelt évek rablásainak.
A múlt vasárnap látványosan zátonyra futott az a fideszes kreténideológia, miszerint „egy a tábor egy a zászló” , s a Jobbikra leadott szavazat automatikusan elvész, kis pártról lévén szó. No, Kövér Laca és Viktor most mit bírtok kérődzni magatokból? A Jobbik európai tényező, erős középpárt lett. A legaljasabb, undorító kampányt ugyanis ti folytattátok az új erő ellen. Nem 5%-ról van szó, hanem 15-ről! S jövőre, az itteni választásokkor már az a veszély fenyeget benneteket, hogy a Jobbik akár le is győzheti a retorikailag magyar, cionkolonialista zsidó pártot, no, akkor mi lesz az „egy a tábor, egy a zászló” ostoba szlogennel? A most rátok szabadított jobbikos győzelem is jelzi: hiteltelenek vagytok. A rátok voksolók között is van legalább 20 %, aki csupán azért szavazott rátok, mert bevette a szektavezér, Orbán Viktor azon hazug szavait, miszerint a Jobbikra leadott szavazat elvész, hiszen úgysem jut parlamenti képviselethez a szóban forgó párt. De végre ott vagyunk!
Ettől kezdve jobb lenne, ha a fideszes agytröszt a mostani, Bajnai által vezetett felkötni való, aljas hazaárulókra fordítana nagy figyelmet. Kedves fideszesek! Mi nem állunk útjába az igazságtételnek. Minden olyan törvényt megszavazunk, ami e nemzet érdekét szolgálja. Magyarokként, szabad emberként kívánunk élni e gyönyörű, Isten áldotta hazában. Férfiként nővel és gyermekekkel az oldalunkon, s nekik elmesélve minden történelmi sorsfordulónkat, hogy tanulják meg hordozni a nehéz keresztet ők is.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info