Már másfél hete annak, hogy a szocialisták megjegyezték, nem is ők akarják bevezetni az ingatlanadót, hanem az az IMF és az EU által nyújtott hitelek feltétele. Bármennyire is megtanította nekünk a történelem, hogy a szocik akkor is hazudnak, ha kérdeznek, ebben az esetben nagyon is elképzelhető, hogy igazat mondanak.
Ugyanis ha tudjuk azt, hogy a pénzdiktatúrát működtető nemzetközi háttérhatalom egyik fontos stratégiai célja, hogy az egyes államok után a magánszemélyeket is reménytelenül eladósítsa, függő helyzetbe hozza, és ezt az állapotot végérvényesen generációról generációra fenntartsa, akkor az ingatlanadó mindenkire való kiterjesztése remekül illeszthető az ördögi programba.

- Te, Grün, ezeknél mennyi idióta is szavazta meg a csatlakozást 2003-ban? - Már nem emlékszem, Ármin, de az én ötletem volt az "ennyi lesz a fizetés, meg annyi, ha beléptek" duma. - Igen, de én intéztem, hogy a média ezt sulykolja nekik folyamatosan.
Felhívnám a figyelmet Varga Mihálynak, a Fidesz volt pénzügyminiszterének a sokat sejtető válaszára, miszerint "a Fidesz továbbra sem fogadja el az ingatlanadó bevezetését, és amennyiben lesz lehetősége rá, megszünteti". A félkövérrel kiemelten gondolkodjunk el. Véleményem szerint ezzel már most előre elülteti pártja későbbi mosakodásának képzeletbeli magvait, mondván a 2010 után majd egyre türelmetlenebbül követelőző szavazóiknak, hogy: "ennek megszüntetésére nincs lehetőségünk, ez IMF-előírás", hozzátéve: "az MSZP az elmúlt 8 évben tönkretette az országot, többek között az ingatlanadó bevezetése is az ő bűnük, időre van szükségünk, amíg helyrehozzuk a károkat, nem várhatja el tőlünk senki, hogy ezt néhány év alatt megtegyük". Az utóbbi időben már hallottuk egy párszor a parlamenti maffia tagjaitól, hogy "nem tehetünk semmit, ez EU-s előírás", ami szépen hajaz a régi szép idők a "szovjet elvtársak fentről leszóltak" típusú mentegetőzésére.

Egy jól felkészített ügynök mindig megmagyarázza

Június 7-én a magyarság ébredésének örvendetes jelei mutatkoztak meg a Jobbikra leadott 427 ezer szavazattal, de ne feledjük, hogy még mindig több mint 2,3 millióan támogatták a rendszer szekértolóit (tehát a háttérhatalom hazai helytartóit).
A hamarosan az ingatlanadó formájában megjelenő újabb sarc okán talán majd közülük is egyre többen gondolkodnak el azon, hogy továbbra is a nemzetközi pénzhatalom fontos szervei között található IMF-nek és EU-nak a különböző színekben, de ugyanazon célért romboló hazai képviselőit támogatják, vagy esélyt adnak az alulról szerveződő, aktivistáról aktivistára építkező, s többnyire lelkesedésből és párttagdíjakból lélegző új erőnek, a Jobbiknak. Azoknak pedig, akik már végleg feladták a reményét annak, hogy valaha is egy szabad és független Magyarország felett virrad majd fel a nap, üzenném, hogy ha még igazuk is lenne, akkor sem mindegy, hogy hogyan halunk meg. Tisztességgel, nemes küzdelemben, ember módjára egyenes gerinccel, vagy a multik rabszolgáiként munkahelyről munkahelyre csúszva-mászva, esetleg "okosságokból" tengődve, vagy bedrogozva, zabálásba, alkoholba menekülve várjuk csúfos végzetünket, miközben önsorsrontó lemondásunkkal, nemzetünkből önként való kiválásunkkal jelentősen csökkentjük a magyarság feltámadásának, és ezzel életünk jobbra fordulásának esélyeit. Minél erősebb egy közösség, annál erősebb a közösség része, az egyén is.
Azoknak a magunkfajtáknak, akik többet szeretnének hozzátenni a nemzet felemelkedéséhez a koncertlátogatásnál vagy a négyévenkénti nemzeti radikálisokra leadott szavazatnál, ajánljuk, hogy a környezetükben lévő politikailag kevésbé tájékozott, de az élet más területein talpraesettnek bizonyuló passzivistákat ébresszék fel a portálunkon is megrendelhető Nesta H. Webster által írt Titkos társaságok és felforgató mozgalmak című könyvvel, ami kiváló összefoglalót nyújt a nemzetközi háttérhatalom gyökereiről, titkos céljairól és eddig kevesek által ismert tevékenységéről, így téve könnyebbé annak megértését, hogy a hazai politikai paletta jobb- és baloldalinak hazudott pártjai a legfontosabb nemzetstratégiai kérdésekben miért szavaznak a porhintésnek szánt kamu álviták után egyként. A mű elolvasása után többek között az is tiszta lesz számukra, hogy mit is jelent az, ha olyan szervezetek, mint az IMF vagy a Világbank dicsérik hazánkat egy-egy "haladó", "felzárkóztató", "reformizáló", "ez most nagy lépés volt Európa felé" döntés után.

Szerencsénkre ők is velünk vannak, mert a mai neoliberális világunkban az erős mindig önzetlenül támogatja a gyengét, csak a szélsőségesek állítják az ellenkezőjét

A 2006-ban a TV-ostrommal kibontott ellenállás zászlaját a Jobbik három képviselője viszi az EU parlamentjébe. A csüggedőkön is múlik, hogy jövőre a magyar országgyűlésben hány magunkfajta gyülekezik majd e zászló alatt, várva arra, hogy megkezdhesse a nagytakarítást.
Egy politikailag érett ember előtt tisztának kell lennie, hogy az életképtelen és kommunista Munkáspártot leszámítva a rendszerrel szemben egyedül a Jobbik áll, és mivel az új erőnek jövőre valószínűleg még nem lesz akkora támogatottsága, hogy önállóan alakítson kormányt, ezért a 2010-ben is otthon maradók a jelenlegi rendszer életben maradását támogatják.

Jelenleg nincs más alternatíva a világhódítók megállítására
Mundzsuk - Kuruc.Info