UFO
Ha kizárólag a szemtanúk vallomásaira hagyatkoznánk, akkor semmi kétségünk nem lehetne: léteznek ufók, pontosabban repülő csészealjak. Hiszen fényképek, sőt filmfelvételek ezrei vannak a NASA, iletve más űrkutatással foglalkozó szervezet birtokában, amelyeken űrhajóhoz hasonló tárgyak láthatók. Ennek ellenére a hivatalos tudomány nem fogadja el a repülő csészealjak létezését. Ami viszont a nácik állítólagos gázkamráit illeti, egyetlen korabeli filmfelvétel, egyetlen fénykép sincs, amelyen szerepelne egy gázkamra. Mégis súlyos büntetés terhe mellett kötelező hinni a létezésükben.
Több tíz- sőt több százezer ember van a Földön, aki állítja: igenis saját szemével látott repülő csészealjat, sőt sok ezren vannak olyanok is, akik állítólag jártak is egy ilyen űrhajó fedélzetén. (Sok nő, sőt férfi is elmesélte már az idegenek űrhajóin átélt szexuális élményeit.) Látott ufót egy amerikai űrhajós, számos pilóta, jeles tudós, közéleti személyiség, és több szemtanú beszámolója egyenesen az amerikai elnök asztalán landolt. A gázkamrákról beszámoló szemtanúk száma talán néhány tucatot tesz ki. Ennek ellenére a gázkamrák létében kételkedni szigorúan tilos, aki viszont az ufók létében hisz, azt egy kissé habókosnak tekintik.
Jeles tudósok, akik úgy vélik, idegen űrhajók nem repkednek a Földön, mégis rászánják magukat, hogy tudományos érvekkel cáfolják az ufo-hívők téziseit. A gázkamrák létében kételkedő kutatókkal viszont nem vitázik senki, mivel nácinak, gyűlöletkeltőnek, rasszistának bélyegzik őket. Sőt a Föld nem egy kormánya költségvetési pénzeket is szán a repülő csészealjak titkának megfejtésére. A gázkamrákkal kapcsolatban nem folynak komoly kutatások.
Sok ezer ember állítja, hogy elrabolták őket az idegenek, és az űrhajóikon különböző kísérleteket végeztek velük. Az elmesélt történetek meglepő hasonlóságot mutatnak. Azonban senki sem veszi komolyan ezeknek az "elrabolt" nőknek és férfiaknak az elbeszéléseit. Ezzel szemben a gázkamrákból "kiszabadult" emberek fantasztikus beszámolóiban kételkedni bűncselekménynek minősül. Előfordult viszont, hogy hazugságvizsgálatnak vetették alá az "idegenek fogságából szabadult" személyeket. Viszont a "nácik fogságából szabadult" embereket szavaiban kételkedni bűncselekmény. Őket nem vetette alá senki hazugságvizsgálatnak. Azokat sem, akik az emberi bőrből készült lámpaernyőről, az emberi zsírból előállítottt szappanról, az elektromos árammal történő kivégzésekről, a tömeges vízbe fojtásokról, az emberek élve elégetéséről meséltek.
Több ezer könyv bizonygatja a repülő csészaljak, az idegen űrhajók létét. Magára valamit is adó űrkutató azonban nem hisz az ufók létezésében. Ugyancsak könyvek ezrei állítják, hogy igenis léteztek gázkamrák a náci koncentrációs táborok némelyikében. (Igaz, már csupán hat helyről állítják ezt.) A történettudosók viszont mindenféle kutakodás nélkül elhiszik, hogy működtek gázkamrák, sőt, aki ebben kételkedni merészel az elveszíti állását, és könnyen börtönbe is kerülhet.
Szemtanúk állításai szerint 1947-ben lezuhant egy idegen űrhajó, amelyben meghalt egy "zöld emberke", akit fel is boncoltak. A legtöbb tudós azonban nem hiszi el ezt az egész eseményt, amelyről pedig még filmfelvételek is vannak. A világ különböző tájain több tucat repülő csészealj ütközött össze, és zuhant le, ha hihetünk a szemtanúk beszámolóinak. A gázkamrákról (nem is szólva az ott folyó állítólagos kivégzésekről) nincsen filmfelvétel, mégsem meri kétségbe vonni senki a több millió fogoly elgázosításának állítólagos "tényét".
Mind a repülő csészealjakról, mind pedig a gázkamrákról szemtanúk beszámolói állnak a rendelkezésünkre. Ufót azonban sok százezer ember látott, gázkamrát nagyon kevesen. Ha megkérünk egy ufó-hívőt, rajzolja le az idegen objektumot, általában habozás nélkül megteszi. A gázkamra lerajzolásával azonban nem szívesen kísérletezik senki. Az viszont tény, hogy turistáknak ufót nemigen mutogatnak, azonban gázkamrát igen, mégpedig Auschwitzban, ám az ottani gázkamrákról idegenvezetők és a kutatók is elismerik: nem az eredeti állapotában van, pontosabban a háború után jelentős átalakításokat végeztek rajtuk, hogy "visszaállítsák az egykori formájukat". De a  legtöbb auschwitzi "gázkamrát", valamint más úgynevezett megsemmisítő táborok "gázkamráit" a holovallás dogmatikája szerint felrobbantották a gaz nácik, azok tehát ugyanúgy nem léteznek már...
Ami a lényeg: az ufók létezésében hinni egy kicsit ciki, komolytalan dolog, a gázkamrák létezését azonban mindenkinek gondolkodás nélkül el kell fogadnia. A hivatalos űrkutatók tagadják, hogy lennének repülő csészealjak, a hivatalos történészek viszont lelkesen hirdetik a gázkamrák létét. Mondhat bárki bármit, a XIII. században élt Aquinói Tamás szavai ma is igazak: a tudomány fontos, de van, ami még nála is fontosabb: a hit.
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó:  - Holokamu-dosszié