Huszni Mubárak egyiptomi elnök ismét kitesz magáért a cionisták kegyeinek hajhászása terén: a veterán kollaboráns ezúttal acélfalat építtet a föld gyomrában a Gázai övezet palesztin lakosságát sújtó izraeli blokád még tökéletesebbé tételére, azaz az ostromlottak által fúrt vagy ezután fúrandó föld alatti alagutak elzárására. 


A Gázai övezet és Egyiptom határán húzódó Philadelphia útvonal

Amint azt a mellékelt térképünkön is láthatjuk, elsőként a Kuruc.info által Egyiptomi Vasfalnak elnevezett műtárgy a Gázai övezet és Egyiptom határán húzódó, úgynevezett Philadelphia útvonal mentén, de már egyiptomi területen épül a föld mélyében. A föld felszínén is van határkerítés, amelyet a bombázott, lőtt és éhségtől gyötört palesztinok időnként át szoktak szakítani. 


A megbontott felszíni határkerítésen át menekülő palesztinok

Izrael a Gázai övezet belső pontjain kívül a Philadelphia útvonal környékét is rendszeresen bombázza az úgynevezett csempészalagutak lerombolására. Ezek a föld alatti járatok jelentik az egyetlen összeköttetést a külvilág és az Izrael által tengeri-, légi- és szárazföldi blokád alatt tartott másfél millió lakosú Gázai övezet között. 


Mubárak és a palesztinai arab testvére

A föld alatti járatokon természetesen fegyvert is bejuttatnak az ostromlottaknak, ám közben Izrael a föld

Ráfáhi otthonban végződő alagút
felszíne fölött teljesen háborítatlanul, nyíltan kapja a legkorszerűbb és nagy mennyiségű gyilokszert Amerikától és a történelem végéig terrorizált, ostoba Németországtól. Az Egyiptom és a Gázai övezet között fúrt alagutakon keresztül a palesztin lakosság eddig hozzájuthatott némi gyógyszerhez, élelmiszerhez és üzemanyaghoz. Mindezt eltorlaszolja majd az Egyiptomi Vasfal. 
Huszni Mubárak eddig is következetesen betartotta a jeruzsálemi és washingtoni zsidó főnökeinek a parancsait, és nem egyszer lövetett is a kutyaszorítóba került, a felszíni kerítésen átszökni próbáló palesztinokra. Mubárak most 20-30 méter mélységben és tíz kilométer hosszúságban páncélfalat süllyeszt az alagutak elzárására, illetve az újabbak ásásának megakadályozására. Fölvetődik a kérdés: Ki állja ennek az egyáltalán nem olcsó mulatságnak a számláját? 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info